Perussuomalaisten jauhojengi bilettää Tukholman yössä

Huomio, iltalehdet, Helsingin Sanomat, Yle ja Seiska!

Uusi järisyttävä paljastus suomalaisen jauhojengin sekoilusta Tukholman yöstä on vuodatettu julkisuuteen. Videon on laittanut jakoon perussuomalaisten kakkospropagandisti Matias Turkkila. Materiaali saattaa olla vuodatettu Ylilaudalta.

Videolla bilettää perussuomalaisten Arto Luukkanen sekä puolueen puheenjohtaja Riikka Purra. Videosta voi päätelle, että riehakkaan biletyksen taustalla saattaa olla muutakin kuin pelkkää iloa. Kun videokuvan pysäyttää ja tutkii tarkemmmin  suurennuslasilla, niin näyttää aivan siltä kuin villien bilettäjien rinnuksilla olisi valkoista jauhoa? Hilse olisi olkapäillä.

Riikka Purran pitää todistaa, ettei rinnuksilla ole jauhoa. Vapaaehtoiseen huumetestiin on mentävä välittömästi, mieluummin jo Ruotsissa. Lisäksi huumetesti pitää ottaa hiuksista, kuten kaikki perussuomalaiset tietävät. Muuten jää kansalle varteen otettava epäily.

Kansalla pitää olla varmuus, ettei Riikka Purra bilettänyt jauhoissa.

Seuraavassa videossa Riikka Purra lennähtää intohimoisesti ruotsidemokraattien puheenjohtajan Jimmie Åkessonin syliin. Halauksen kiihkeys nostaa monta kysymystä. Ollaanko tultu ulos kaapista?

Eniten ihmetyttää, miksi Jimmie Åkesson antaa Purran tulla syliinsä, ellei kyse todella ole yhteisen kaapin oven avaamisesta. Poliittisesti perussuomalaisten ja Jimmie Åkessonin porukat erottaa syvä kuilu. Kuilu on Venäjän tsaari Vladimir Putin.

Ellei  kyse ole suhteesta, niin tekikö Purra ovelan peliliikkeen, joka sitoo Jimmie Åkessonin Putinin kautta perussuomalaisuuteen? Mikäli näin on, niin Riikka Purra antoi  Jimmie Åkessonille ruttohalauksen? Riikka Purran ruttohalauksen kautta Jimmie Åkesson saatetaan Ruotsissa ja maailmalla yhdistää Putinille myötämielisiin ”hyödyllisiin idiootteihin”.

Ruttoepäiltyä kartetaan taudin tarttumisen pelossa. Mikäli Jimmie Åkesson ajautuu ruttopositioon, hän pakosti eristäytyy demokraattista liikkeistä. Ainoa jäljelle jäävä reitti Åkessonille olisi persuuntua kaappiputinistiksi.

Tähän suuntaan osoittaa Iltasanomat: ”Ruotsidemokraattien johtaja ihmettelee perussuomalaisten veljeilyä ”Venäjän-ystävien” kanssa: ”Olen pettynyt”

Putinin kanssa kaveeraaminen oli esimerkiksi Ranskan ja Italian populistipuolueille ylpeyden aihe ennen Ukrainan sotaa. Perussuomalaiset kuuluu EU-parlamentissa niiden kanssa samaan ryhmään, ruotsidemokraatit ei – juuri Venäjä-yhteyksien vuoksi.”

Riikka Purra, miksi annoit Jimmie Åkessonille ruttohalauksen?

Perussuomalaisten iskulause Tukholmassa: Jauhotetaan Jimmie Åkesson!

 

 

 

+5

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu