Petteri Orpo Heppu hei -otsatötterössään lennättää Suomen talouden kaaokseen ja yleislakkoon

Suomen seksikkäimmäksi mieheksi nimetty pääministeri Petteri Orpo ja hänen sioux-otsatukkansa imitoi osuvasti legendaarista Heppu hei’tä, jota esitti Heikki Kinnunen.

Heppu hei lauloi suorastaan profeetallisesti pääministerin rooliin uineesta Petteri Orposta: ”Mä olen Heppu hei ja sinuun heti vaikutuksen tein ja sun tajus vein ja siitä nautin, jäit siivellein…”

Eikä siinä kaikki, koko Suomi lentää Petteri Orpon siivellä kohti tuntematonta, jossa odottaa talouden sakkaamisen lisäksi lakkoaallot ja pisteenä Petterin elämäntyölle historiallinen yleislakko.

Suomi sekasortoon ei ole enää vaalisloganista väännetty vitsi, vaan huomisen todellisuuttaa, ellei Heppu hein alter egoa pysäytetä.

Niin rankasti Orpo hännystelijöineen hyökkää työtätekevin niskaan, että ainoaksi puolustuskeinoksi selkä seinää vasten painetulle ay-liikkeelle jää yleislakko.

Vasemmisto ei ole hallituksessa ollessaan lietsonut luokkasotaa, mutta sen tekee Petteri Orpo äärioikeiston täydellä tuella.

En jaksa uskoa, että sekasorto palvelee tavallisia kokoomuslaisia, mutta täysimittainen vastakkainasettelu on mitä parhain sotaratsu perussuomalaisten istuessa satulassa.

Petteri Orpo legendaarisessa Heppu hei -kampauksessaan, johon on lisätty kiharoita.

Kuva, joka sisältää kohteen Ihmisen kasvot, henkilö, vaate, solmio Kuvaus luotu automaattisesti

 

Pette… eikun Heppu hei kansanomaisessa otsatötterössään.

Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, Ihmisen kasvot, Otsa, Leuka Kuvaus luotu automaattisesti (vähemmän tärkeä)

Johdanto pääministerin muodonmuutokseen: Petteri Orpon sioux-otsatukka varasti eduskunnan kyselytunnin

YouTube videoon, jossa Heppu hei heiluttelee söpösti otsatötteröään, LINKISTÄ!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu