Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Uuden Suomen vaalikone julki – Etsi ehdokkaasi eurovaaleissa

Petteri Orpon kootut koulutuslupausvalheet

Petteri teki sen taas. Eikä se yllätä ketään, joka käyttää omia aivojaan. Puolueuskovaisille saa valehdella päin naamaa uudestaan ja uudestaan ja tarvitsematta pelätä, että joutuu puheistaan vastuuseen. Valehtelemalla pääsee pääministeriksi, kun opportunistina katsoo itselleen oikean puolueen, jossa sydän on väärällä puolella, oikealla.

PÄÄMINISTERIPUOLUE kokoomus rikkoi tiistaina lupauksen, jonka se antoi opiskelijoille ennen eduskuntavaaleja.

Pääministeri Petteri Orpo (kok) lupasi maaliskuussa 2023 yhdessä kokoomuksen opiskelija- ja nuorisojärjestöjen kanssa julkaistussa blogikirjoituksessa, ettei opiskelijoita siirretä pois asumistuen piiristä.

”Kokoomus ei ole poistamassa opiskelijoiden asumisen tukea eikä siirtämässä opiskelijoita pois asumistuen piiristä. Päinvastoin opiskelijoiden toimeentulo on otettava huomioon asumistukea kehitettäessä”, blogikirjoituksessa luki.

Tiistaina hallitus kertoi, että siirto tehdään. Opiskelijat siirretään pois yleisen asumistuen piiristä ja takaisin opiskelijan asumislisän piiriin.”

[Helsingin Sanomat, otsikko:] "Orpo rikkoi vaali­lupauksensa opiskelijoille."

Petteri on opiskellut, puhumaan palturia uskottavasti.

Kuva

Asiat olisivat Suomessa paremmin, jos ihmisillä olisin pidempi muisti kuin kolme kuukautta.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (5)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. Jari Rusanen
  Jari Rusanen #4123746

  Opiskelijoiden asumista tuetaan jatkossakin verovaroin. Se, että heidän avustamisensa tulee eri lähteestä kuin yleinen asumistuki, ei tätä faktaa miksikään muuta.

  Ilmoita asiaton viesti

 2. juhamyllarinen

  Vaalilupailua jos ilmenee, niin vaikka vaali-systeemi ei olisi väärä, on vino , sillä kilpailullisessa tilanteessa ihmiset käyttäytyvät käytännössä vastuuttomasti.

  Ei tarkoita vain vaaleja, ja tähän koskevia kyseenalaisuuksia.

  Ilmoita asiaton viesti

 3. JaniSormunen
  Jani Sormunen #4123994

  Tuli varmaan yllätyksenä, että kokoomukselta saa samaa, kelvotonta asioiden hoitamista, kuin aina ennenkin? Toki samaa on tarjolla keskustalta ja demareilta, toki eri muodossa? Ja Purran persut on liitymässä, samaan jonoon? Joo demokratia ja saa äänestää, ketä haluaa, mutta olisi kivaa, että löytyisi vaihtoehto?

  Ilmoita asiaton viesti