Petteri Orpon sioux-otsatukka varasti eduskunnan kyselytunnin

Petteri Orpo valittiin Suomen seksikkäimmäksi mieheksi vuonna 2016.  Petteri ei pidä kynttiläänsä vakan alla piilossa, vaan hän astui eduskunnan eteen pääministerinä, joka haluaa muokata suomalaista mieskuvaa radikaalisti.

Pääministeri Petteri Orpon sioux-otsatukka varastikin eduskunnan kyselytunnin. Petterin tukka oli kammattu keskeltä sioux-tyylisesti pystyyn. Lisäksi sykkyrää oli kiharrettu paksulla rasvalla kiinteäksi möntiksi. Petteri näyttää kopioineen Leningrad Cowboy’ien hiustyyliä, mutta rohkeus ei riittänyt samaan kukkivaan rehevyyteen.

Etukäteen oli tiedossa, että kyselytunnilla oppositiosta tentataan hallitusta lastenhoitajien ja muiden matalapalkkaisen naisten elintason rajusta leikkaamisesta. Petteri oli valmistautunut huolellisesti hallituksensa vastaiskuun. Petteri tarjosi leikkausten korvikkeeksi matalapalkkaisille naisille silmäkarkkia filmitähtimäisellä otsatukkakampauksellaan.

Toinen Petterin motiivi uuteen kampaukseen on melkoisella varmuudella ollut sumutus. Jäin toljottamaan Petterin sioux-otsatukkaa enkä pystynyt keskittymään opposition kysymyksiin.

Kuinka paljon enemmän Petteri laski sen varaan, että lastenhoitajat ja sairaanhoitajat lumotuvat seuraamaan sioux-otsatukan liikehdintää Petterin yläpäässä.

Voin omasta puolestani todistaa, että Petterin sioux-kampaus pysyi hyvin kasassa eikä se levinnyt edes Petterin pudistellessa päätään. Tosin Petteri pudisteli varovasti, joten hän oli tietoinen sioux-otsatukan leviämisestä pitkin päälakea. Lisäksi eduskunnassa ollaan lamppujen loisteessa, joten tukkarasva saattaa sulaa. Ainakaan Petteri ei saanut kiihtyä, jotta lämpö ei lisäänny pään sisällä.

Pääministeri selvisi kiitettävästi urakastaan sioux-luomuksensa kanssa. Saattaa kuitenkin olla, että jos Petterin uusi look kiinnosti vain meikäläistä, niin se jäi tavoitellulta kohdeyleisöltä huomaamatta.

Eduskunnan kyselytunnit ovat saaneet Petterin raikkaasta uudistumisesta uutta mielenkiintoa. Ainakin minä jään odottamaan, mikä kampaus Petterillä on seuraavalla kyselytunnilla.

Toivotaan, että Petteri saa onnistumisestaan uutta rohkeutta ja voimavirtaa noustakseen seuraavalle, vaativammalle tasolle.

Mitä siihen sanovat Petterin epäilijät, jos hänellä on täysimittainen Leningrad Cowboys tötterö ensi viikon kyselytunnilla?

Jos Peterimme yltää Leningrad Cowboysien rinnalle, hänellä on mahdollisuus päästä Time-lehden kanteen, toisena suomalaisena miehenä Jean Sibeliuksen jälkeen.

Sitten meillä tavisbloggaajilla olisi herkkupäivät, kun kiistelemme siitä, kumpi edustaa Suomea tyylikkäämmin Timen kannessa, Sanna Marin vai Petteri Orpo?

Petteri pystyy uudistumaan. Pystyvätkö samaan muut hallituksen jäsenet?

 

Kuvakaappaus eduskunnan kyselytunnilta 14.9.2023.

Kuva, joka sisältää kohteen Ihmisen kasvot, henkilö, vaate, solmio Kuvaus luotu automaattisesti

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu