Popparit esiin, kumpi voittaa, Sebastian Tynkkynen vai Petteri Orpo?

Persusomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen on laatinut Ylen ohjelmien leikkauslistoja. Sebastian suuttui ja tuli hyvin vihaiseksi Ylelle, kun se teki artikkelin nuorista, jotka kiinnostuivat politiikasta Sanna Marinin ansiosta.  Sebastinia loukkaa syvästi, ettei Yle kerro hänestä nuorten idolina.

Sebastian tahtoo, että Yle kertoo sellaisista asioista, jotka hän hyväksyy. Malli on kopioitu Putinilta, mutta se on pikku juttu, niin muutkin äärioikeiston edustavat toimivat.

Kun Petteri Orpolta kysyttiin, aikooko hänen hallituksensa puuttua Ylen ohjelmien sisältöihin, ei Orpo kannattanut Sebastianin putinistista leikkauslistaa: ”No ei todellakaan tule, ei tule puuttumaan sisältöön.”

Sebastian kiukustui: ”Orpo meni tekemään ison virheen linjaamalla omin valtuuksin, että Ylen sisällöntuotantoon ei koskettaisi.”

Kyllä. Orpon olisi pitänyt ensin kysyä lupa Sebastianilta.

Tynkkynen tykittää Orpoa sarjatulella: ”Tämä voi olla kokoomuksen linja, mutta hallitusneuvotteluissa kukaan ei sanele – varsinkaan julkisuuteen, vaan niiden puolueiden kanssa neuvotellaan ja tullaan vastaan, kenen kanssa halutaan hallitukseen. Muuten luottamus särkyy.”

Hyvä hyökkäys Sebastianilta. Ei nyt ihan vyön alle, mutta varmasti Orpo iskusta ymmärtää, kuka on hallituspöydän kunkku.

Jännitys tiivistyy. Saako Riikka Purra rauhoitettua Sebastianin? Lupaus Yle-ministerin salkusta varmasti riittäisi Sebastianille. Tai sitten Purra antaa Sebastianin kokeilla oikean käden äärikoukkua, josta Orpo putoaa polvilleen Sebun eteen. Perussuomalaiset hurraavat hallituskatsomossa.

Vedonvälittäjien listoilla Sebastian voittaa matsin. Hän on isompi ja nuorempi ja tunnetusti periksiantamaton taistelija, Tiktokin Rambo.

Näemmekö kohta Tiktokissa Sebastianin videon nimeltä ”Sebastian vs. Petteri”?

Sebastian, älä anna periksi! Ole perussuomalainen tinkimättömästi! Älä luovu arvoistasi!

Kotikatsomoissa odotamme popparit sohvapöydällä.

 

Hallitusneuvotteluista on vuotanut asiakirjn, jossa on Sebastian Tynkkysen ehdotus ohjelmarungoksi.

 

Grafiikassa voi olla tekstissä sanotaan YLEN OHJELMI$EO 1.6.2023 -Eukonkantokisat (suorana) -Tänään turvesuolla -Tosi(melkeinpolisi)TV: Avarnin ja Securitaksen vartijat videolla -Uutiset (Sanna Ukkola) -Lopun päivää Tarzan uusintana. 2.6.2023 -Sanna Ukkola, uutiset -Halonhakkuun SM-kisat -Eränkävijät, kaudet 123-216 3.6.2023 -Taltiointi Suomen sisun tervehdyksestä Schaumanin haudalla -612-marssi, parhaat palat. -Uutiset (Sanna Ukkola) -Sebu striimaa suorana ituhippien karkeloista ja vittuilee kaikille 4.6.2023 -Tarzan, uusıntana -Työmiehen tuumaustunti (3 tuntia) -Uutiset, Sanna Ukkola

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu