Presidentinvaaleissa hävinnyt Jumi Kalloaho hakee revanssia Senaatintorilla

Satiiri/varoitus

 

Lapin salomailta asti oli tullut tilausajobusseilla väkeä pääkaupunkiin. Täyteen ahdetulla Senaatintorilla osallistujat talloivat tungoksessa toistensa varpaita. Tappituntuma ei kokoontujia haitannut. Yhteinen asia lisäsi toverillista yhteenkuuluvaisuutta, mitä auttoivat taskumatit ja terävöitetyt limonadipullot.

Ilmassa oli maga urheilujuhlan tuntua.

Kun Isänmaan asialla -yhtye oli päättänyt laulun Pudonneet hylsyt, astui pääpuhuja Jumi Kalloaho lavalle mikrofonin eteen.

– Hyvät isänmaan perusystävät, Kalloaho aloitti köhisten, korotti sitten ääntään. – Kuten te olette saaneet joka päivä lukea presidentinvaaleista lähtien ja kuten te valistuneina ihmisinä tiedätte ilman lukemistakin, niin presidentinvaalien tuloksia on väärennetty. Tutkimuksemme todistavat tämän kiistattomasti.

– Meiltä varastettiin selvä vaalivoitto! huusi isokokoinen mies lavan reunalta, entinen puoluesihteeri.

Kalloaho vahvisti mahtipontisesti entinen puoluesihteerin välihuudon.

– Kyllä, kuten kansalainen aivan oikein totesi, niin meiltä todellakin varastettiin vaalivoitto. Kyse on systemaattisesta vaalivilpistä. Samanlainen vaalivarkaus tehtiin USA:ssa, kun Trumpilta vietiin varma vaalivoitto. Myös meillä Suomessa ennakkoääniä on postissa varastettu ja varastetut ennakkoäänet on korvattu vihervasemmiston äänillä.

Kalloaho piti luovan tauon katsellen pää takakennossa ihmismassaa, ennen kuin jatkoi ääni väristen kuin tangolaulajalla.

– Ennakkoääniä on lisäksi enemmän kuin niitä on painettu. Puhumme yli kahdesta sadastatuhannesta ylimääräisestä äänestä. Ja arvatkaa mitä. Kaikki ylimääräiset äänet ovat menneet muille kuin minulle. Selittäkää minulle, miten on mahdollista, että kahdesta sadastatuhannesta äänestä yksikään ei tullut minulle? Yle on tähän vaalivarkauteen osasyyllinen. Yle yhdessä vihervasemmistolaisten kanssa salaa totuutta kadonneista ennakkoäänistä.

Yleisöstä kuului vihaisia välihuutoja.

– Yle on lopetettava!

– Yle vihaa meitä!

– Kaadetaan Yle! Johtajat jalkapuuhun!

Laiha mies nosti käden pystyyn, puolueaktiivi, joka ei päässyt eduskuntaan,

– Minä olen kuullut varmana tietona, että äänestyspäivänä annetuista äänistä kaikki Jumille annetut äänet on poltettu ja tilalle laitettu vihervasemmiston ääniä.

Kalloaho hymyili kuivasti jatkaessaan puhetta.

– Ei minulta aivan kaikkia ääniä poltettu. Mutta totta kyllä, äänestyspäivänä poltetuista äänistä on meillä myös pitävät todisteet. Minulle annettuja ääniä on kadonnut paljon, todella paljon. Osa äänistä jätettiin taktisista syistä polttamatta. Siksi että näyttää uskottavammalta, kun jättää vähän ääniä polttamatta. Suvakit luulevat olevansa ovelia, mutta he jäivät kiinni. Olemme tunnistaneet kaksi  polttajaa. Tapaus on menossa poliisille.

Kalloahon takana seissyt puolueen propagandasta vastaava Kutias Purkkila astui esiin ja karjui käsimikrofoniin.

– Minä voin vahvistaa ainoan luotettavan median, Suomen Perusuutisten, puolesta, että Jumilta varastettiin vaalivoitto. Suomen Perusuutisista löytyvät faktat, joista sossumedia ja Yle vaikenee. Jumi olisi ollut ensimmäisellä kierroksella varma ykkönen ja toisella kierroksella hänestä olisi tullut presidentti. Sen todistavat hävitetyt vaaliliput. Jumi on Suomen laillinen presidentti.

Kuulijat huusivat yhtenä kuorona.

– Jumi on meidän presidentti.

– Jumi on Suomen ainoa oikea presidentti.

– Mitä me voimme asialle tehdä? Purkkila kiljui. – Mitä meidän pitää tehdä? Oikeuden on tapahduttava. Olemmeko yhtä nössöjä kuin vihervasemmisto? Ei, me muutamme asioita. Me teemme Suomen uudestaan.

Kansa puhkesi meteliin. Kun huuto tasaantui, Kalloaho sai äänensä kuuluviin.

– Kuten tiedätte, niin eduskunta on kokoontunut täysistuntoon. Pidän itse tänään mieluummin vapaapäivän olemalla teidän kanssanne. Ystävät, te haluatte oikeuden tapahtuvan. Niin haluan minäkin. Puolueemme ministerit ja kansanedustajat ovat teitä vastassa eduskuntatalon rappusilla. Varmasti haluatte menne heitä tervehtimään. He avaavat mielellään teille ovet, jos tahdotte mennä sisään eduskuntataloon tutustuaksenne kansanedustajiin. Etenkin vihervasemmiston kansanedustajiin on hyvä tutustua. Voitte kysyä heiltä, miksi he varastivat vaalivoiton.

Kalloaho nosti oikean käden viistosti ylös ja jatkoi puhetta liikuttuneena, ääni kohtalon yhteydestä väristen.

– Kiitos teille. Kiitos jo etukäteen. Tiedän, että te oikeudenmukaisesti korjaatte hirvittävän vääryyden. Tiedän voivani luottaa teihin. Siksi me olemme täällä yhdessä. Kiitos teille, ainoille oikeille ja vilpittömille ystävilleni. Meitä ei voi kukaan voittaa. Me olemme Suomi.

Kansa riehakoi innoissaan puhujalavan tyhjentyessä.

Jumi Kalloaho kätteli lavalla olijat ja siirtyi valtion auton takapenkillä. Hän meni kotiin katsomaan televisiosta eduskunnan täysintoa. Lisäksi hänellä oli videoyhteys eduskuntatalon ulkopuolelta.

Kutias Purkkila johti joukkoja kohti eduskuntataloa. Hänen edessään kulki poliisisaattue turvaamassa mielenosoittajien kulkua.

Matkalla eduskuntatalolle partainen mielenosoittaja kaivoi repustaan hirttoköyden ja esitteli sitä vierustoverilleen.

– Arvaapa kenelle tää on?

Vierustotoveri nauroi ilkeästi ja kaivoi Alepan muovikassista muovinarusta tehdyn hirttoköyden.

– Arvaa sä kenelle mä olen tän sovittanu?

Mielenosoittajien etujoukossa Timo totesi vieruskaverilleen.

– On ne meiän ministeri tytöt sitten fiksuja. Oikein päästiin poliisin saattoon.

– Joo, Simo hekotteli ja maistoi taskumatistaan. – Ei pääse kommarisuvakit estelemään.

Simon kasvot hehkuivat onnen punasta viikon parransängen alta. Hän ojensi taskumatin Timolle.

– Kohta se valta vaihtuu Suamessa, Timo koilotti niellessään pontikkaa. – Mulla onkin pitkä suvakkilista.

– Et kai sä vaan  laittannu listaan Sumoa? Simo kysyi totisena.

– En tietysti, kuha kiusoittelin, Timo rehvasteli. – Ei Sumo ole oikea kommarisuvakki. Se on vaan muuten vajakki.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu