Presidentinvaalien kiitospuheessa Halla-aho riisui naamionsa

Aamulehden toimittaja on huomioinut itkupotkuraivarikulttuurin, jossa Halla-aho on mestarien mestari.

Ei mennyt kauan, kun Jussi Halla-aho riisui naamionsa

”Ehkä perussuomalainen jaksaakseen tarvitsee päivittäisen annoksen sanoja, jotka moittivat ja manailevat aina muuta paitsi peilikuvaa, kirjoittaa Aamulehden toimittaja,”

Kun vaalihuoneistot olivat sunnuntai-iltana sulkeutuneet, piti Halla-aho omilleen vaalivalvojaisissa puheen, jossa iänikuinen uhriutumisen eetos riisui naamionsa.

”Olen myös ajatellut Laura Huhtasaarta, joka kuusi vuotta sitten lähti ehdokkaaksi presidentinvaaleissa monin verroin epäkiitollisemmassa asemassa: eduskuntaryhmä oli hajonnut, puolue oli demonisoinnin ja pilkan kohteena.”

Halla-aholla on sama päävihollinen kuin idolillaan Donald Trumpilla, media.

”Perusuomalainen politiikan teko on ylämäkeen hiihtämistä umpihangessa. Meillä on vastassamme paitsi poliittiset kilpailijamme myös usein vimmaisen vihamielinen media.”

Ottamatta kantaa perussuomalaiseen ideologiaan, voidaan yleisellä tasolla todeta, että varmasti kaikki maailman natsit ja fasistit demokratioissa vihaavat mediaa, joka natsien ja fasistien mielestä demonisoi heidän toimintaansa.

Kokoomus on muuttunut halla-aholaisuuden vaikutuksesta. Seura tekee kaltaisekseen, yhteinen ruokapöytä, johon myös presidenttiehdokas Alexander Stubb on istuutunut diplomaattisen jouhevasti.

Stubb hehkuttaa Halla-ahoa: ”Perussuomalaisuus tullut Suomeen pysyväksi poliittiseksi voimaksi”

 

Päivän kysymys: Kuka kertoi naamioiden riisumisesta ja mihin hän sillä osoitti?

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu