Presidentti Xi Jinping’in mukaan Karl Marx on Kiinan sielu

Kun Karl Marx on Xi Jinpingin mukaan Kiinan sielu, niin Kiinan elämä on Karl Marx. Vanhassa testamentista löytyy viisaus, jonka mukaan sielu ja elämä ovat synonyymeja. Koska sielua ja elämää ei voi erottaa toisistaan, niin Kiinan elämä on Karl Marx.

Kiina on Suomesta katsoen kapitalismin paratiisi, joten Karl Marx Kiinan elämänä kuulostaa vitsiltä.

Teologisten ongelmien välttämiseksi Karl Marxin tutkapariksi piti kaivaa kulttuurivallankumouksen haudasta kiinalaisen yhteiskuntafilosofian oppi-isä Kungfutse, joka korosti moraalia yhteisön liimana, traditioita sekä hierarkkista valtiorakennetta.

Kuulostaa täydelliseltä, Karl Marx ja Kungfutse. Siten kaikki uskonnot on rakennettu, ei ihmisten vapauttamiseksi, vaan keskusjohdon tai -persoonan  peukalon alla pidettäviksi.

Kiinalaista unelmaa Karl Marxiin sitoutuen Xi ryhtyi rakentamaan astuttuaan valtaan. Ensin on sana, Karl Marx, joka kudotaan Kungfutsen sisään.

Uskonto tarvitsee vihollisen, jota demonisoimalla kansalaiset saadaan puhaltamaan yhteiseen hiilikasaan. Kiinan lohikäärmeen vihollinen on turmiollinen länsi.

Länsi sopii myös Vladimir Putinin uskonopin viholliseksi. Itseasiassa Kiinan ja Venäjän uskonoppi on myös synonyymi. Sielu ja elämä utopiassa uudesta maailmanjärjestyksestä on huumetta kansalle. Marx sen keksi, nyt hän itse on oopiumia kansalle.

Selkeimmin Kiinan ja Venäjän sekä muiden teokratioiden maailmanjärjestyksen sanoitti Adolf Hitler arjalaisella tuhatvuotisella valtakunnalla.

Entä jos?

Mikäli länsi häviäisi ja jäljelle jäisi enää kaksi maailmanvaltaa. Kiina ja Venäjä, niin kuinka kauan kestäisi, ennen kuin ne sotisivat keskenään maailman hallinnasta?

Ja jos Kiina voittaisi Venäjän, mistä se löytäisi itsensä kokoisen vihollisen, joka estäisi dynastian häviämisen? Sillä ilman vihollista Suur-Kiinan kansalaiset kääntyisivät keskusjohtoaan vastaan.

Huutaen vapautta, joka nostaisi jalustalle uudet sortajat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu