Puolan Laki ja oikeus -puolue tapatti nuoren pedofilian uhrin

Miksi Laki ja oikeus -puolue tapatti viisitoista vuotiaan pedofilian uhrin?

Itsemurhan tehneen pojan äiti ei kuulunut valtaa pitävään Laki ja oikeus -puolueeseen, vaan oppositioon. Äärioikeistolainen Laki ja oikeus hallitsee mediaa ja oikeuslaitosta,  joten se voi kenenkään estämättä harrastaa valtiollista mielivaltaa. Puolassa on sama systeemi kuin Unkarissa ja Venäjällä.

Laki ja oikeus -puolueen hallinnoima syyttäjälaitos vuoti tiedon pedofilian uhrista puolueen propagandalehdistölle kostaakseen oppositiopuolueen kansanedustajalle. Kun pedofilian uhrin nimi tuli julkiseksi Laki ja oikeuden kautta, ei viisitoista vuotias poika kestänyt puukon kääntämistä avoimessa haavassa, vaan teki itsemurhan.

Anne Abblebaumin mukaan Laki ja oikeus on masinoinut hyökkäyksiä aikuisia vastaan laajasti ja sumeilematta. Ne ovat samalla tavalla koordinoituja kuin itsemurhaan päättynyt ajojahti. Anne Abblebaum kertoo itsekin joutuneensa tämän vainoamisen kohteeksi. Venäjän oikeuskulttuuria matkivat valtiot eivät siedä toisinajattelijoita eikä etenkään niitä, jotka nostavat laittomuuksia julkisuuteen.

Laki ja oikeus -puolue on alentunut farssiksi, kuten Abblebaum toteaa. Puolalainen laki ja oikeus tarkoittaa valtiollista laittomuutta ja mielivaltaa. Eikä se ole yksin Euroopassa.

Anne Abblebaum kirjoitti: ”Puolassa on nyt käynnissä tarina, joka on niin kauhea, että tuskin voin kirjoittaa sitä. Se koskee nuorta poikaa, joka oli pedofiilin uhri…”

Laajempaan artikkeliin LINKISTÄ.

On syytä muistaa, että entinen äärioikeistolaisen puolueen puheenjohtaja Timo Soini fanittaa Puolaa, koska siellä valtaa pitää katolisuudesta tukea ottava äärioikeistolainen Laki ja oikeus. Kertooko se enemmän Puolasta vai katolisuudesta, niin sitä olisi kiva kysyä Soinilta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu