Rajalaki pelaa Putinin pussiin

Helsingin Sanomien pääkirjoitus nostaa esiin rajalain mittavat ongelmat, ei vain juridisesti, vaan käytännössä siellä, missä lakia sovelletaan, Suomen itärajalla.

Lainaus; ”Hallitus toivoo poikkeuslain olevan ennen muuta signaali Venäjälle siitä, ettei siirtolaisten toimittamista rajalle pidä edes yrittää. Poikkeuslaki voikin toimia Venäjälle pidäkkeenä, mutta se saattaa toisaalta yllyttää Venäjää kokeilemaan poikkeuslakia käytännössä. Venäjä voi myös muokata käytöstään aiheuttaakseen rajalla sellaisia ongelmia, joihin poikkeuslaki vastaa huonosti.”

Mikäli Venäjä tuo rajalle metsien kautta tuhansia ihmisiä ja muiluttaa heidät Suomen puolelle, on naivia kuvitella, että tulijat voidaan pakkopalauttaa takaisin. Takaisin palaavat, vapaaehtoiset tai pakotetut, ammutaan.

Sama koskee raja-asemia. Kun paljon ihmisiä marssii rajalle, osa pääsee läpi eikä paluuta ole takaisin. Ei siinä ainakaan rajavartioiden tarvitse pähkäillä, kenet armahtaa tai kenet palauttaa.

Jos rajalain tarkoitus on estää ihmisten laiton tulo Venäjältä Suomeen, ainoa toimiva keino on menetellä, kuten Venäjä. Ammutaan rajan ylittäjät. Sitä ei kukaan järjissään oleva halua, mutta sen kysymykseen eteen lopulta päädytään Venäjän kiristäessä ruuvia.

Venäjä pystyy temppuihin, joita Suomessa ei näytetä käsittävän. Miten sinisilmäistä.

Venäjän paras temppu on johdattaa Suomi perustuslakinsa ja kansainvälisten sopimustensa mitätöimiseen.

Suomi antaa Vladimir Putinin voittaa ilman yhtään laukausta.

Kremlissä juodaan Putinin maljat, mikäli eduskunta hyväksyy rajalain.

Ja sitten Venäjän propagandassa esitetään maailmalle, miten käy palautettavien Venäjän tai Suomen puolella. Lähi-idässä viha roihahtaa suomalaisia kohtaan. Taliban ja isis ottavat Suomen maalitaulukseen.

Suomi on ajamassa Pasilla Venäjän miinaan!

 

’kysymystä valtiorajoista olen pohtinut tulevan ilmastopakolaisuuden edessä. Mikäli pakolaistulva kansainvaelluksena tulee, se on otettava vastaan tai estettävä sodankäynnin keinoin. Eikä ole sanottu, että ilmastopakolaiset tulevat Su0meen. On mahdollista, että Suomesta pitää lähteä etelään, maihin, joiden kansalaisilta on suljettu ovat.

Viimeistään seuraavat sukupolvet niittävät sitä, mitä tänään kylvetään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu