Rajat kiinni, Riikka Purra!

Perussuomalaiset Timo Soinin johdossa pääsivät Juha Sipilän hallitukseen maahanmuuttoa vastustavalla agendallaan. Kun sitten perussuomalaiset istuivat hallituksessa, Suomeen tuli 30000 turvapaikanhakijaa.

Sitä saa, mistä tilaa, kuten perussuomalaisten vaalislogan lupasi, mikä tarkoitti 30000 rajan ylitystä pakolaisstatuksen hakemiseksi.

Historia toistaa itseään. Kevään eduskuntavaaleissa perussuomalaisten vaaliteemat pyörivät maahanmuuton ja bensan hinnan ympärillä. Ajattelin silloin, että saako taas sitä, mitä tilaa ja mistä puhuu? Tuleeko jälleen perussuomalaisten vartiovuorolla 30000 turvapaikanhakijaa, koska Venäjä.

Kansan keskuudessa ilmiötä kutsutaan karmaksi.

Syksyllä sitten alkoi toteutua se, mikä oli selviö. Venäjän raja vuotaa ja turvapaikanhakijoita alkoi tulla Suomeen. Entä kuinka paljon heitä voi tulla?

Hybridiosaamiskeskuksen verkostojohtaja Jukka Savolainen kertoo: ”Paljonko Venäjä voi rajoille lähettää, on sitten aika spekulatiivinen kysymys. Riittää, että Venäjänä isona maana avaa reitit etelästä pohjoiseen, eikä puutu siihen. Kyllähän sieltä sitten rupeaa tulemaan väkeä paljon.”

Tulijoiden määrä Venäjällä voi olla satatuhatta tai enemmän. Tai vähemmän.

On suorastaan koomista kuunnella viranomaisia, jotka vakuuttavat kansalle, miten tarvittaessa Suomen ja Venäjän välinen raja voidaan sulkea. Jos rajan takana Venäjällä on kymmenentuhatta tulijaa, niin he tulevat rajanylityspaikoista yli vaikka väkisin. Suomella ei ole mitään mahdollisuutta puuttua aggressiiviseen massamaantuloon.

Tankitko rajalle ajatetaan asemiin? Vai vesitykit, kumiluodit, kyynelkaasu?

Entä miksi blogin otsikko on ”Rajat kiinni, Riikka Purra!”

Sisäministeri Mari Rantanen on kyvytön eikä pääministeri Orpo häntä edes kuuntelisi. Ainoa, joka  voi vaikuttaa pääministeri Orpoon, on rahaministeri Riikka Purra. Orpo on Purran tossun alla, joten jos Purra lyö nyrkkiä pöytään ja vaati rajat kiinni, Orpon on pakko liikahtaa. Koska valtiovelka. Koska isänmaan etu. Koska ay-liike on saatava polvilleen.

”Rajat kiinni, saatana!” luki kyltissä perussuomalaisten järjestämässä mielenosoituksessa 8 vuotta sitten.

Koska perussuomalaiset olivat myös silloin hallituksessa, kyltissä ei lukenut ”Rajat kiinni, Timo Soini” tai ”Rajat kiinni. Jussi Halla-aho”. Saatanaa huudettiin apuun, kun omat olivat kädettömiä.

Kuvaamani video on aina uudelleen ajankohtainen, ainakin niin kauan kuin perussuomalaiset ovat hallituksessa. Karma ei heitä unohda. Sitä saa, mistä puhuu.

 

Viimeiset tiedot itärajalta

Helsingin Sanomat: ”Sisäministeri Mari Rantanen (ps): ”Hallitus vastaa tähän tilanteeseen ja etenee oikeudellisten edellytysten täyttyessä. Hallituksella on valmius käyttää kaikkia lainsäädännön mahdollistamia keinoja.”

Rantanen kertoi lainsäädännöllisesti, että perussuomalaiset pettävät taas kerran äänestäjänsä. Petos vahvistetaan lauseessa: ”Suomi voi lain mukaan joko sulkea rajanylityspaikkoja tai keskittää turvapaikanhakua yhteen paikkaan.”

Kun yksi paikka on auki, se riittää Venäjälle. Sinne rahdataan tuhansia ihmisiä aalloittain, kunnes viimeinen rintama murtuu.

”Toistaiseksi ei ole päätetty, millä tavalla konkreettisesti rajanylityksiä aletaan rajoittaa.”

Uskotaan, koska pelipallo on karannut käsistä ennen ensimmäistäkään heittoa.

Iltalehti: ”Pääministeri Orpo: ”Voidaan sulkea tarvittaessa kaikki raja-asemat.”

Orpo uhoaa, mutta joutuu kertomaan, ettei raja-asemien sulkeminen ole mikään este Venäjälle: ”valtioneuvosto voi päättää kansainvälisen suojelun hakemisen keskittämisestä Suomen valtakunnanrajalla yhteen tai useampaan rajanylityspaikkaan”.

Poikkeama on Orpon mukaan: ”voidaan sulkea tarvittaessa kaikki raja-asemat ja keskittää turvapaikanhaku johonkin muualle”.

Mikään hallituksen työkalupakissa ei ota huomioon sitä, että kun tuhannet pakolaiset Venäjän suojeluksessa päättävät ylittää suljetut tai avoimet rajanylityspaikat, he myös tulevat Suomeen. Viranomaisten tehtävä olisi siinä tilanteessa varmistaa, ettei kukaan tallaudu väkijoukon jalkoihin.

 

Loppukevennys

Kun Suomeen tuli 2015 Ruotsin kautta joukoittain turvapaikanhakijoita, perussuomalaiset järjestivät linja-autoilla etelästä kuljetuksia Tornioon, missä järjestettiin mielenosoituksia.  Jos olisi toimittu oikein, mielenosoitus olisi pitänyt järjestää perussuomalaisten puoluetoimiston edessä.

Jos perussuomalaiset nyt suunnittelevat mielenosoituksia itärajalle, suosittelen niiden järjestämistä Riikka Purran työpaikan edustalle. Ei oteta mukaan kylttiä ”Rajat kiinni, saatana!”, vaan ”Rajat kiinni, Riikka Purra!”

Vastatkaa vaalilupauksistanne, perussuomalaiset. Älkää toista kertaa työntäkö päätänne pensaaseen, niin että vain persukset näkyvät. Älkääkö tulko väittämään, että kansainväliset lait ovat este. Vain vihervassari vässykät vetoavat lakeihin, eivät aidot perussuomalaiset. He ovat laki itsessään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu