Räsäsläiset jakavat natsi-Saksan ja Putinin Venäjän uskonoppia homoudesta

Päivi Räsänen on henkilöitynyt homofobisten uskonoppien edustajaksi Suomessa. Häntä tukevat äärikristilliset lahkot Amerikkaa myöten.

Hommassa unohtuu, että räsäsläinen uskonoppi kuului erottamattomana osana natsiuskontoon. Homoja murhattiin keskitysleireissä. Putin hyökkäsi Kiovaan lopettaakseen Pride-kulkueet. Samaa myyräntyötä räsäsläiset tekevät Suomessa.

Päivän lehtiotsikko kertoi: ”20-vuotiasta miestä uhkaa kuoleman­tuomio ”törkeästä homo­­seksuaalisuudesta” Ugandassa”.

Jos Päivi Räsänen eläisi Ugandassa, hän julistaisi kuolemantuomiota homoille: ”Seison edelleen sanojeni takana. Aion edelleen samalla tavalla ilmaista näkemykseni”. Ei Räsänen kuolemantuomiota kannattaisi, mutta hän olisi Ugandassa levittänyt homovastaista propagandaa eli syyllistynyt viharikokseen, josta parhaillaan käydään kädenvääntöä hovioikeudessa.

Uganda on kouluesimerkki siitä, miten kristillinen lähetystyö myrkytti paratiisin homofobioillaan. Ugandassa ei ennen lähetystyötä ollut edes sanaa homoudelle, vaan homot ja heterot elivät sovussa keskenään.

Vihan hedelmät ovat kypsyneet eikä loppua pahuudelle ole näköpiirissä.

Ugandan, natsi-Saksan ja Venäjän taustaa vasten on vastenmielistä lukea Räsäsen uhriutumisesta: ”Tuomio olisi ”alku kristittyjen vainoille”.”

Ei räsäsläsiä ympäri maailman mikään tule vainoamaan, vaan he jatkavat vihallaan homojen vainoamista. Uganda on esimerkki siitä, mihin ”kristillinen” homojen leimaaminen johtaa.

 

 Teologinen jälkilause

Homojen vaino perustuu paljossa Paavalin kirjoitukseen: ”Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset.”

Miehimykset on käännetty kreikan arsenokoites’ista. Olen itse kääntänyt Rauhan julistukseen sanan lastenturmelijoiksi. Yhtä hyvin sopisi miestenturmelijat, jotka Sodomassa tahtoivat turmella, häväistä Lootin miesvieraat.

Luther käänsi arsenokoites’in merkityksessä pedofiilit. Vanhoissa suomalaisissa Ut:n käännöksissä miehimysten tilalla lukeekin ”pilttien canssa makaavat”.

 

Mistä on löytynyt erityisen paljon ”pilttien canssa makaavia” pedofiilejä?

Katolisen kirkon papeista!

Mutta vastoin Paavalin kirjoitusta, pedofiilipapit perivät katolisen uskonopin mukaan taivasten valtakunnan. Eikä se edes riitä, vaan heidät on nostettu enkeleitä korkeammalle.

Pedofiilipappien uhrit, jos eivät ole katolilaisia, joutuvat kiirastuleen. Lapset ovat olleet houkutuksena papeille, kuten eräs katolilainen piispa esitti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu