Riikka Purra ei halua puoluettaan hallitusvastuuseen ja pesee käsiään afgaaneista

Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja maalasi itsensä heti kättelyssä nurkkaan. Hän teki sen joko tietoisesti tai kokemattomuuttaan, mutta koska sanoja ei voi politiikassa perua menettämättä kasvojaan, niin maalitolpat on betonoitu paikoilleen.

Puheet Riikka Purran maahanmuuton nollatoleranssista olivat liikaa Petteri Orpolle, joka ”tyrmää Riikka Purran maahanmuuttopuheet – ”Pahalta tuntuu”.

Purra populismin suomalaisena ylipapittarena tietää, että populismin tuho on hallitusvastuu. Timo Soini antoi tästä saman esimerkin kuin SMP marssiessaan Sipilän hallitukseen. Puolueen kannatus painui alimmillaan 7%. Purra tuskin haluaa toistaa Soinin erehdyksen, joten on parempi ottaa irti suurin mahdollinen poliittinen ja ennen kaikkea taloudellinen hyöty. Veromaksajat saavat kustantaa optimaalisesti persueliitin lokoisaa elämää oppositiossa. Ehkä sitten, kun Purra huomaa oman kuin puolueensa tähden painuvan taivaanrannan taakse, hän voi tehdä pekkavennamot ja ottaa vastaan hillotolpan. Timo Soinin sekä Pekka Vennamon esimerkin mukaisesti.

Purran talousajattelu on absurdia epäloogisuudessaan. Hän vastustaa maahanmuuttoa ja vaatii samaan aikaan kehitysavun leikkaamista. Purra esitti A-studion haastattelussa, että talibaneja pakenevia afgaaneja pitää auttaa siinä maassa, johon he ensiksi saapuvat. Miten Suomi voi pakolaisia auttaa, jos leikataan kehitysavusta? Purra pesee käsiään afgaaneista kuin Pontius Pilatus.

Kristillisdemokraatit ovat jo pitkään olleet perussuomalaisten luonnollisin kumppani. Päivi Räsäsen hurmoskannattajat ovat ottaneet valtakunnansyyttäjän hampaisiinsa ja lähettävät tälle vihapostia. Samaan huutokuoroon liittyy Riikka Purra:Valitettavasti näyttää siltä, että kun perussuomalaiset puhuvat siitä asiasta kuin me puhumme, sillä on tapana jäädä valtakunnansyyttäjän ja muidenkin hampaisiin.”

Tarkoittaa selkosuomeksi, että perussuomalaiset, kuten myös KD, ovat oikeassa, mutta demokraattisesti säädetty laki on väärä. Lakia pitäisi muuttaa vastaamaan näiden kahden puolueen maailmankuvaa. Jos niin tapahtuu, niin elämme Suomessa täsmälleen samaa aikaa kuin 30-luvun Saksassa. Teit isäin astumaan. Suomi takaisin suomalaisille. Eikä siihen voi päästä muuten kuin puhdistusten kautta. Sitä samaa tekee taliban Afganistanissa.

Samana sunnuntaina, kun Riikka Purra piti linjapuheensa, taliban valtasi Kabulin ja otti Afganistanin hallintaansa. Tuntui kuin jumalallinen sormi osoittaisi näiden tapahtumien yhtäläisyyden.

+5

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu