Riikka Purra kiehui Oulussa: ”punaliput liehuu, menkää töihin”, ja mitä teki Sebastian Tynkkynen

Osui ja upposi Riikka Purraan, kun piti huutaa kuulijoille: ”Punaliput liehuu, menkää töihin.”

Videoon LINKISTÄ,

Purran ulostulo on tuttua, sillä

Muslimeja vihaava mies uhkasi ampua naisen ja tämän pikkusiskon Helsingin Laajasalossa

 

Videolla mies solvaa purramaisesti; ”Te ette käy töissä… Te olette loisia…”

 

Oulussa Tynkkynen uhriutui tyylilleen uskollisesti

Sebastian Tynkkysen kertomus päälle hyökkäyksestä kaipaisi muita todisteita kuin hänen kuvaamansa ja ehkä saksimansa video.

Oululainen todistus: ”Tynkkynen sai manipuloitua Median. Mitään uhkaavaa tilannetta ei ollut olemassakaan. Minun kavereita oli mukana huutamassa Purra, Tynkkynen ja Junnila hiljaiseksi Oulun Rotuaarilla. Siitä ne hermostui ja turhautui. Purra oli huutanut mielenosoittajille: ”Menkää töihin!” Tynkkynen manipuloi videota jossa joku henkilö lähestyi häntä ja sai sen näyttämään uhkaavalta.”

 

Käyttääkö Tynkkynen Venäjän oppeja propagandassaan?

Suomen Kuvalehden mukaan (SK 30.3.) perussuomalaisten nuorisojärjestön entinen puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen myöntää, että hän on ollut yksi niistä nuorisopoliitikoista, joihin Venäjä on viime vuosina yrittänyt solmia kontaktia ja vaikuttaa.”

Venäjän vaikuttaminen on onnistunut enemmän kuin hyvin, koska ”Tynkkynen myönsi SK:n haastattelussa olleensa pari vuotta sitten Venäjän organisoimalla ns. arktisella leirillä.”

Venäjällä ollaan varmasti hyvillään, kun Tynkkynen pyrkii EU-parlamenttiin.

Varmaa on, että kaikki, mitä Tynkkynen on puuhaillut yöllä ja päivällä Venäjän organisoimalla ns. arktisella leirillä, löytyy Putinin salaisen poliisin arkistoista.

Venäjä on kuvannut kaiken mm, Trumpin Moskovan vierailusta, jonka tämä teki liikemiehen ja nousevana poliitikon roolissa.

Ei ole ilmaisia Venäjän organisoimia matkoja.

 

Loppukevennys

Riikka Purra mesimäyrineen ei varmasti kovin pian tule tekemään propaganda kiertuetta Ouluun.

 

Uutta tietoa Tynkkysen kuvamanipulaatiosta

”Tässä on pyynnöstä hitaammalla nopeudella Sebun kuvaama ja editoima video.

Että näin. Sebu pelkää omaa varjoaan, ja poliisi & media väittää päälle kävijäksi henkilöä, jonka molemmat kyynärpäät ovat koko ajan kehoaan vasten, ja joka pitää toisessa kädessään lippua, toisessa puhelinta.

Puhetta emme pysty videoon valitettavasti palauttamaan, sen voi tehdä vain kakkahousu tiktok-pelle itse. Mutta referoituna hattupäinen parrakas henkilö pyytää päästä julkkiksen kanssa yhteiskuvaan ja pyytää saada pusun. Huppupäinen henkilö – jonka poliisi videon lopussa ottaa kiinni – huudattaa kohti videokameraa: ”Purra on fasisti / rasisti”. Kumpikaan henkilö ei edes verbaalisesti käyttäydy Tynkkystä kohtaan aggressiivisesti, saati käy päälle.”

Linkistä VIDEOON.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu