Riikka Purra nauttii työstään valtiovarainministerinä, yleislakko on väistämätön

Aamun Helsingin Sanomissa Riikka Purra poseeraa hillotolpallaan iloisena ja kertoo, ”että hallitus valmistelee lisää leikkauksia ja veronkirityksiä”.

Onnea ja menestystä Riikka Purralle, kun on viimeinkin päässyt työhön, jossa ei tarvitse empatiaa!

”Ensimmäisen budjettiriihensä aloittava valtiovarainministeri Riikka Purra (ps) sanoo, että hallituksen jo päättämät säästötoimet tuskin riittävät. Hän haluaa nyt aloittaa valmistelun, jotta hallitus voisi päättää uusista toimista keväällä.”

Kauhuhallitus on Suomen tulevaisuuden pahin uhka.

Helsingin Sanomien etusivu meni uusiksi.Grafiikassa voi olla tekstissä sanotaan PERUSTETTU VUONNA 1889 HELSINGIN SANOMAT Tiistaina 19. syyskuuta 2023 Viikko kotiin tilattuna 12kk jatkuva tilaus). 52sivua ၁ JHL HALLITUS. NYT ON JULMAA, KYLMÄÄ JA RUMAA. Arvoisa Petteri Orpo. Haluatteko juuri Te olla se pääministeri, joka leikkaa suomalaisen hyvinvointivaltion hengiltä? Vaadimme, että budjettiriihessä pelastetaan suomalaisten toimeentulo. Vastustamme hallituksen leikkauksia kaikin keinoin. Ammattiliitto JHL 屋 JHL.FI/LIITY PAINAVAS

Yleislakko ja pienempiä lakkoja näköpiirissä, sillä Orpon hallitus ei tule perääntymään. Orpolla ja Purralla on historiallinen oikeistolainen värisuora.

He vievät työtätekeviltä edut, joiden saaminen on vaatinut lähes sata vuotta uupumatonta työtä sekä verta, hikeä ja kyyneleitä.

Taistelu äärioikeistoa vastaan alkaa NYT!

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu