Riikka Purra Suomen rautarouvana Margaret Thatcheria jäljitellen

 

Otsikko kertoo, mikä työtätekevää kansaa odottaa: ”Tyrmistys Riikka Purran puheesta leviää: ”Hyytävä thatcherismin ylistys”.”

SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta kirjoitti”Irtisanomista helpotetaan, lomauttamista nopeutetaan, ansiosidonnainen leikataan, palkankorotuksia suitsitaan, lakkoja rajoitetaan ja paljon muuta. Tätä linjaa ei voi vain hiljaa hyväksyä.”

Tultuaan valituksi presidenttiehdokkaaksi Jussi Halla-aho siteerasi  kiinalaista kenraalia Sun Tzu’a.

Riikka Purra aloittaa sodan duunareita ja pienipalkkaisia vastaan Halla-ahon sanoin: ”Tunne vihollisesi ja tunne itsesi, niin sinua ei voiteta sadassakaan taistelussa.”

Sota on tulossa, sillä ay-liike kaivaa kellarivarastosta lakkoasetta ja ryhtyy rasvaamaan sitä toimintakuntoon. Nyt on toimittava tai heitettävä pyyhe Säätytalon rappusille.

Perussuomalaisten puusta ei omena kauas putoa. Timo Soini ihailee myös Margaret Thatcheria.

Perussuomalaisten kannatus putosi Sipilän hallituksen aikana 7 prosenttiin Soinin duunarivihan seurauksena. Puolueen hajaannus kannatusalhossa säästi oppositioon jätetyt halla-aholaiset.

Enää totaaliselta romahdukselta perussuomalaiset voi pelastaa vain RKP, jos se päättää jättää hallituksen.  Orpon hallituksen kaatuminen antaisi perussuomalaisille uhriutumisen valttiässän. Kyllä me olisimme laittaneet Suomen kuntoon, mutta kun ruotsalaiset…

Riikka Purra pelaa saman pelikirjan säännöillä kuin Donald Trump.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu