Riikka Purran katastrofaalisella talouslinjalla ajetaan Suomea syvään lamaan

Orpon kauhukabinetin talousosaaminen on yhtä pelottavaa kuin sen rasismin arkipäiväistäminen persusanastolla.

Jan Hurrin kirjoituksesta ”Hallituksen talouslinjassa on enemmän katastrofin aineksia kuin Suomen talousjamassa” avataan Orpon kauhuhallituksen propagandaa, jonka tarkoitus on vakuuttaa omille äänestäeille, että mittavat leikkaukset kaikkein heikoimmassa asemassa olevien talouksiin ovat pakollisia. Eivät leikkaukset ole pakollisia, vaan ne ovat vahvasti ideologisia.

Suomen taloudessa menee yhtä hyvin kuin eurooppalaisissa talouksissa. ”Suomen valtio saa kansainvälisiltä rahoitusmarkkinoilta yhä kaiken tarvitsemansa rahoituksen suunnilleen samalla hinnalla kuin vaikkapa Ranskan valtio tai Euroopan Unioni ja vain vähän korkeammalla korolla kuin Saksan liittovaltio.”

Maailmalla luotetaan Suomen talouteen, mutta oikeistolaiset hallitukset toistavat kohtalokkaasti samoja virheitä. ”Näin kävi viime vuosikymmenen vyönkiristyksissä ja näin uhkaa käydä tälläkin kerralla, sillä hallituksen aikomat – ja ministeri Purran katastrofikuvauksilla perustelemat – julkisen talouden kiristykset heikentävät kansantaloutta varmemmin kuin ne kohentavat julkista taloutta.”

Onko tämän perusurpouden takana valtiovarainministeriö vai oikeistolaispoliitikkojen perussuomalainen geneettinen alttius joukkoitsetuhoisuuteen?

Lintuinfluenssan hoitaminen kuvaa osuvasti Orpon kauhuhallituksen sekoilua. Vaikka kuinka vakuutetaan, että lintuinfluenssa on hallinnassa, niin kuka pystyy siihen aidosti  uskomaan?

Ehkä lintuinfluenssasta  selvitään vielä tällä kertaa hyvällä onnella, mutta talouden ei pitäisi olla tuuliohjautuvien tunareiden käsissä. He perustelevat katastrofaalisia leikkauksiaan Hölmölän talousaapisella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu