Saako kunnioitusta käskyttämällä, RKP:n Henriksson?

RKP:n puheenjohtaja  Anna-Maja Henriksson vaatii hallitusneuvotteluihin osallistuvien puolueiden puheenjohtajilta, että he kehottavat puolueidensa kansanedustajia noudattamaan kunnioittavia pöytäpuheita ja -tapoja.

Kun tietää, että RKP ja perussuomalaiset ovat politiikassa verivihollisia, niin toive on naiivi.

Perussuomalaisten toinen varapuheenjohtaja ja puolueen ykköstykkejä edustava Sebastian Tynkkynen kannusti viikonloppuna Peltokankaan alapääkommentteja: ”Hyvää linjaamista Peltokankaalta.”

Riikka Purra katselee vierestä joko hammasta purren tai nautiskellen. Joka tapauksessa on selvää, etteivät isot pojat taivu Purran käskytettäviksi, kuin korkeintaan hammasta purren ja nyrkit taskujen piilossa, isänmaan edun nimessä.

Kunnioitusta ei saa pakottamalla, joten mikäli riitapukarit päätyvät samaan hallituspöytään, niin vasta silloin alkaa todenteolla neljän vuoden matsin ensimmäinen erä.

Ehkä Petteri Orpo tietää, ettei hallitus nykyisillä eväillä jatka neljää piinaavaa vuotta. Orpolle riittäisi puoli vuotta, jotta hän tyrmää ay-liikkeen ja pistää Suomen pahemmin epäkuntoon kuin keskustan Juha Sipilä neljässä vuodessa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu