Saksassa hyökkääjät pahoinpitelivät SDP:n Ecken sairaalakuntoon. Koska sama tapahtuu Suomessa?

Järkyttävä hyökkäys Saksassa: SPD:n kärkiehdokas loukkaantui vakavasti

”Hyökkääjät pahoinpitelivät Ecken sairaalakuntoon. SPD:n kärkiehdokkaisiin kuuluvan Ecken kerrotaan saaneen vakavat vammat ja tarvitsevan leikkaushoitoa.”

”Hyökkäys tapahtui Saksin osavaltiossa Dresdenissä. Bildin mukaan samat neljä miestä hyökkäsivät myös vihreiden kampanjatyöntekijöiden kimppuun.”

”Silminnäkijän mukaan miehet vaikuttivat ”ulkoisesti” oikeistolaisilta. Saksan sisäministeriö ja tiedustelupalvelut ovat jo aiemmin varoittaneet äärioikeiston väkivaltaisuuden ja sen uhkan lisääntymisestä.”

”Bildin mukaan nämä hyökkäyksen ovat viimeisin hälytysmerkki Saksassa lisääntyneestä poliittisesti motivoituneesta väkivallasta.”

Eikö perussuomalaisen kansanedustajan ammuskelun pitäisi olla vakava hälytysmerkki?

MTV:n Eeva Lehtimäki toteaa ytimekkäästi: ”Perussuomalaisille näyttää olevan vaikeaa käydä keskustelua siitä, miksi yksi ja sama puolue joutuu poliisin ja oikeuslaitoksen kanssa tekemisiin kerta toisensa jälkeen. Lista alkaa olla pitkä.”

Entä ketkä hyökkäävät ilman asiallisia perusteita Uuden Suomen blogeissa aggressiivisesti demareiden ja vihreiden kimppuun?

Eikö ne, jotka äänestävät vornasia eduskantaan? Perussuomalaisuus on pullollaan vornasia. Timo Vornasen paljasti juopottelu ja ase taskussa.

Seura teki Timo Vornasen seuran kaltaiseksi.

Muut eivät ole vielä pudottaneet naamioitaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu