Sanna Marin suomalaisten suosikki seuraavaksi pääministeriksi

Maaseudun Tulevaisuuden kyselytutkimuksen mukaan yli neljäsosa suomalaisista pitää Sanna Marinia parhaana vaihtoehtona seuraavaksi pääministeriksi, 27,3%.

Oikeiston somesotajoukot iskivät kirveellä omaan jalkaan. Hiljainen kansan enemmistö asettui puolustamaan kiusattua. Koulukiusaajien aikuisveljeskunta aikuissisarliikkeineen nolasi itsensä niin Suomessa kuin maailman turuilla.

Toiseksi suosituin seuraavaksi pääministeriksi on Petteri Orpo. Kuinka ollakaan, perjantain A-talkissa Sanna Marinin sekä Annika Saarikko pyörittivät Orpoa niin pahasta, että Petterin pasmat olivat perin sekaisin. En ole piii-iitkään aikaan nauranut niin makeasti. Orpon komiikka on luontaista, politiikka väkisin väännettyä, joten koko ajan joutuu kysymään itseltään, voiko hän olla tosissaan.

Suomen kävi hyvin, kun Sanna Marinista tuli pääministeri. Ajat ovat olleet pahimmat sitten toisen maailmansodan.

Miten Suomi Neidon käy, jos pääbilettäjäksi pääsee Petteri Orpo? Taipuuko Suomi Neito tangoon, humppaan vai letkajenkkaan Orpon viedessä parketilla? Vai tanssitaanko ripaskaa kasakan riiatessa Suomi Neitoa Kremlin palatsiin?

Suomi tarvitsee kylmäpäisen ja hyvin argumentoivan pääministerin, joka ei kuvia kumartele. En tiedä kuin yhden sopivan, joka on saanut viime viikkoina lisää kestävyyttä ja luonteenlujuutta median tikarin pistoista ja tuhansista pahan palavista nuolista. A-talkissa tämä henkilö ei ollut katkera, vaan samanlainen kuin ennenkin. Paineensietokyky on ilmiömäinen.

Keep dancing, @marinsanna

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu