Sanna Marinin käytöstavat, joista ripitti Helsingissä ampunut perussuomalaisten kansanedustaja Timo Vornanen

Timo Vornanen, kuten kaikki perussuomalaiset, opettivat pääministeri Sanna Marinille käytöstapoja.

 

Kuvassa voi olla 1 henkilö ja tekstissä sanotaan PS Timo Vornanen P Mielestäni pääministerin käytökseen kuuluu ryhdikäs ja arvokas esiintyminen myös vapaa-ajalla. Olen huomannut, että tässä asiassa mielipiteitä On monia. Itse kannatan aseman mukaista ryhdikästä ja arvokasta esiintymistä. Valitettavasti tässäkään asiassa viisaus ei tule tittelin mukana. Tämä pääministerimme käytös on täysin verrattavissa siihen, että armeijamme kenraalikunta hilluisi festareilla kännissä räkäposkella. Sitä ei ole nähty, eikä tulla näkemään koska niissä miehissä on vielä tänäkin päivänä sitä ryhtiä, mitä yhteiskuntamme niin kipeästi tarvitsee.

 

Mestariko on antanut vaikutteita Vornaselle?

Leviääkö Halla-ahon opetus, kun pullon korkki on poksautettu auki?

Kuvassa voi olla 1 henkilö, huilu, klarinetti, oboe ja tekstissä sanotaan "Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? AIO Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino." -Jussi Halla-aho Peruss

Purra otti opiksi ja lähti karkuun.

Salon Seudun Sanomat: ”Puolueen puheenjohtajaa tarvittiin hoitamaan akuuttia kriisiä. Paitsi että Purra ei suinkaan perunut matkaansa. Päinvastoin, hän ilmaantui illalla Turkuun ja lähti ihan normaalisti puolueen risteilylle.

Onkin kestämätöntä, että Purran esikunta perui myös etukäteen sovitut haastattelut lauantailta. Ministeri teki oharit sekä Turun Sanomille että Salon Seudun Sanomille, eikä häntä tavoittanut lauantaipäivän aikana juuri kukaan muukaan kuin viestein.

Salkkarin haastattelu oli sovittu ministeriön aloitteesta ja tehtäväksi puhelimitse. Läsnäoloa ei siis vaadittu, vain pari kommenttia.

Purra tiesi mitä häneltä olisi kysytty ja päätti siksi olla vastaamatta. Sitä saa mitä tilaa, vai miten se meni?

Suorastaan röyhkeää oli, että Purra itse väitti lauantaina viestipalvelu X:ssä olleensa ”median käytettävissä tiiviisti”.”

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu