Sanna Marinin suosion räjähdysmäinen kasvu teki hänestä globaalin puheenaiheen

Maailmalla Suomi tunnetaan nuoresta ja älykkäästä pääministeri Sanna Marinista ja tämä kuva on globaalisti räjähtänyt viimeisten viikkojen aikana.

Bilekohu on kääntynyt niitä vastaan, jotka tarmokkaasti valheita ja vihjailuja levittämällä koettivat kaataa Nato pääministerin Venäjän iloksi ja riemuksi. Venäjä ei saanut kostoaan, vaikka Ylilaudan organisoimat iltapäivälehdet, Helsingin sanomat ja Yle raivokkaasti kaivoivat maata pääministerin jalkojen alta. Perussuomalaiset tanssivat riemusta.

Tukeakseen pääministeriä tanssivideoita ovat julkaisseet tuhannet naiset, tunnetuimpina Hilary Clinton, Joan Baez sekä Alexandria Ocasio-Cortez.

Pääministeri sai viikossa 100 000 uutta Instagram-seuraajaa.

Google haut nimellä Sanna Marin nousivat pystysuoraan ylös. Kauas, kauas taakse ovat jääneet muut suomalaiset julkisuuden henkilöt, kuten pohjoismaiset poliitikot.

Pääministerin globaalin suosion ja kannatuksen valossa Suomi näyttäytyy maana, jossa pimeys ja valo ottavat mittaa toisistaan, puritanismi ja tasa-arvo.

 

Helsingin Sanomat on kääntämässä takkiaan: ”Sanna Marinista tuli bile­kohun myötä globaali puheen­aihe – Julkisuuden räjähdysmäinen kasvu hahmottuu muun muassa Twitter-viesteistä”

Iltalehti lähti rakentamaan Sanna Marinin ”imagoa”. Antti Rinne ei tehnyt hallituksesta punaista, vaan Sanna Marin. Hänestä tuli  punainen vaate oikeistolaiselle medialle. Raivo härkä ei luovuta, vaan talloo sorkillaan ja sarvillaan kaiken pääministeriin liittyvän.

Kuva

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu