Sari Essayah löysi seksuaalimoraaliinsa täyden luottamuksen keulakuvan, ja Orpo kadotti selkärankansa

Somesta poimittua.

”Päivi Räsänen, jonka koko ura on perustunut muitten ihmisten seksikäyttäytymisen moralisoimiseen, löysi vihdoin yhden ihmisen jonka seksuaalikäyttäytymisellä on hänen täysi luottamuksensa. ”

Elinkeinoministeri Wille Rydman sai eduskunnan luottamuksen – Hallitusrintama rakoili kahdella kansanedustajalla (iltalehti.fi)

Rydman sanoo jatkavansa HS:n arvostelemista: ”Jopa ankarampi kritiikki olisi ansainnut paikkansa” – Politiikka | HS.fi

 

Kokoomuksen selkäranka taipui vallanhalun edessä

Kreeta Karvala: ”Pääministeripuolue kokoomuksen toiminta Rydman-tapauksen tiimoilta on selkärangatonta. Pääministeri Petteri Orpo on todennut, ettei hän ottaisi Rydmania kokoomuksen ministeriksi, mutta samaan hengenvetoon hän sanoo, että Rydmanilla on pääministerin luottamus ministerin asioiden hoidossa. Orpo myös nivoi jo etukäteen Rydmanin luottamusäänestyksen äänestykseksi koko hallituksen jatkosta.”

”Perussuomalaiset on Rydmanin avulla näyttänyt ”keskisormea” vähän joka suuntaan. Kokoomuksen kiusaksi Rydman nostettiin PS-ministeriksi. Osansa on saanut myös media. Perussuomalaisissa HS:n julkaisemia väitteitä on pidetty epäuskottavina poliisitutkinnan vuoksi. Sitä ne eivät enää ole, mutta tämä ei tunnu puoluetta haittaavan.”

”Hallituksen vuosi sitten lupaamia konkreettisia rasisminvastaisia toimia ei ole vieläkään nähty.”

”Rydman-tapauksessa vallanhalu voitti sen, millaista toimintaa pidetään ministeriltä säällisenä.”

”Hallituksessa istuu nyt neljän puolueen hyväksynnällä ministeri, joka on levittänyt toistuvasti valheellisia puheita mediasta ja toimittajista. Tästä maisemasta on vaikea tunnistaa median vapaudella ylpeilevää Suomea.”

Orpon selkäranka taipuu perussuomalaisten edessä kuin muovinen kasteluletku, josta ei tule vettä.

Kristillisdemokraateilla ei ole lainkaan selkärankaa.

Loppukevennysklassikko

Kuvassa voi olla 1 henkilö ja teksti

Kuvassa voi olla 2 henkilöä ja teksti

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu