Suomen äärioikeisto ponkaisi rakettina kansainväliseen tietoisuuteen

Suomen äärioikeisto, perussuomalaiset eli Riikka Purran mesimäyrät, pääsivät heti kansainvälisen lehdistön otsikoihin. Uutistoimisto AFP artikkelin otsikossa luki: ”Suomen pääministeriehdokas hakee liittoa äärioikeiston kanssa”. ”Huhtikuun parlamenttivaalit voittanut Suomen konservatiivijohtaja Petteri Orpo kertoi torstaina aikovansa muodostaa koalitiohallituksen, jossa on mukana äärioikeiston kakkonen Perussuomalaiset.”

Kovaan oikeistolaiseen ytimeen kuuluvat myös kristillisdemokraatit, jotka jakavat Vladimir Putinin kristilliset arvot, kuten Pride-marssien demonisoimisen. Sari Essayahilla ei ollut yhtään  kynnyskysymystä hallitukseen menolle. Kaikki käy, mikä perussuomalaisillekin. Aate se on arvottomuuskin.

Twitterissa AFP:n uutista kommentoitiin seuraavasti: ”Euroopassa saatetaan nähdä ensimmäinen avoimesti antisemitistinen ministeri sitten 1940-luvun.”

Linkki Uuden Suomen artikkeliin: ”Juutalaisyht.eisön kunniapuheenjohtaja Gideon Bolotowsky: ”Jussi Halla-ahon tekstit ovat sekä juutalaisvastaisia että antijudaistisia”

Jussi Halla-aho tunnetusti  himoitsi edellisen hallituksen sisäministerin salkkua.

Kummalta pitäisi ottaa tulitikut pois, ennen kuin Suomi on tulessa? Petteri Orpolta vai Jussi Halla-aholta?

Oli tulitikkujen kanssa miten tahansa, niin Suomen maine on saanut jo kolhun, kiitos Orpon tilannetajun puutteen.

Entä RKP, joka petti arvonsa marssimalla perussuomalaisten kanssa Säätytalolle? Vai onko niitä arvoja ollutkaan? Arvot koetellaan vasta sitten, kun niistä pitäisi pitää kiinni.

Ainoa selkäsuorainen RKP:ssä on Eva Biaudet, joka vastusti yhteistyötä Purran mesimäyrien kanssa. Jussi Halla-aho kirjoitti Biaudetista: ”Kollektiivisessa närkästyksessäni huomaan välillä, että minun on vaikea tuntea aitoa sympatiaa näiden (raiskaus)rikosten uhreja kohtaan. Tunnen houkutusta ajatella, että naiset saavat sitä, mitä pyytävät. Yritän kuitenkin olla ajattelematta näin. Koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin Virtanen, Biaudet ja Filatov…”

RKP ei ole puolue, jossa kaikki ovat yhden loukatun puolesta, vaan lankesi samaan populismiin kuin mikä pitää perussuomalaisia pinnalla.

Sairasvuoteella kitunut arvokonservatismi haudattiin tänään perussuomalaisten ylösnousemuksen toivossa. Kukaan ei jäänyt muistelemaan. Eikä kaipaamaan!

 

Lisäys 28.4.

Petteri Orpo tuhosi Suomen maineen tasa-arvon mallimaana tunnissa. Turha enää itkeä, kun on housuissa eikä enää lämmitä housunpuntissa. Takatalvea pukkaa luonnossakin.

 

Image

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu