Suomen todellinen pääministeri on EK:n Jyri Häkämies

Feikkipääministeri Petteri Orpo on EK:n ison pomon Jyri Häkämiehen marionetti.

Suomen pääministerin Häkämiehen kauhukabinetti kirjoitti X:ssä: ”Hallituksen ei tule antaa periksi ay-liikkeen massiivisen lakonuhan edessä. Edellinenkin kuljetusalan liitto AKT:n kahden viikon lakko kestettiin, @jyrihakamies sanoo.”

Kauppalehdessä Häkämieheltä lipsahtaa, kuka oikeasti johtaa Suomea: ”Ay-liike lähtee ajatuksesta, ettei Suomi kestä (lakkoja) ja huonostihan se kestääkin. Mutta nyt muistutan: viime vuonna AKT järjesti kahden viikon lakon satamissa ja Suomi kesti sen silloinkin. Totta kai tulee isot bkt-menetykset ja mainehaitat, mutta että ilmoitettaisiin, että vedetään uudistukset uhan takia pois, niin tämän tyyppistä viestiä meiltä ei lähde.”

Orpo ja Satonen tekevät, mitä Häkämies käskee.

Joitakin kommentteja Häkämiehelle X:stä:

”EK jatkaa riidan haastamista ja on valmis maksattamaan yrityksillä ideologisen hulluuden. Olisiko EK:n todellisten johtajien,vuorineuvosten ja yritysjohtajien jo otettava ohjat lopetettava tämä hulluus. @kokoomus Häkämies ja lakeijansa @PetteriOrpo tulee liian kalliiksi Suomelle.”

”Täällä sitä puhutaan jo Suomen hallituksen suulla, aikamoista!”

”Mieluummin yleislakko. Loppuu lätinä häkämiehelta. Helvetin kettu.”

”Näin se isoherra häkämies pyörittää suomea, olet historian kallein mies”

”Tässä nähdään kuka Suomea todellisuudessa johtaa, hallitus on täynnä näiden Häkämiesten ja ”Nalle”Wahlroosien sätkynukkeja.”

”Voi Jyrille tulla yllätys kun 2 viikkoa vaihtuu 4 viikkoon!”

”..heh… sieltä se tuli, ei auta @PetteriOrpo’n paljon pullikoida eikä hakea neuvotteluratkaisuja kun esimies märää… En tiedä, jotenkin alkaa jo säälittää Orpo ja hänen asemansa, mutta hän on itse lähtenyt @Elinkeinoelama’n nöyristelyn tielle joten kantakoon taakkansa.”

”Miksi te otatte kantaa asiaan, jossa olette omien sanojenne mukaan ulkopuolinen?”

”Lakkoilua on jatkettava niin kauan että hallitus taipuu!! Tai kaatuu!”

 

Niinpä, Petteri Orpon tarjottimelta Jyri Häkämies saa sitä, mitä on tilannut. Laskua ei maksa Häkämies eikä Orpo, vaan teollisuus ja työtätekevät.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu