Suomesta leviämässä maailmanlaajuinen jättipandemia ja hallitus lomailee

Kansainvälinen virologian asiantuntija varoittaa Suomen lintuinfluenssatilanteesta: ”Tämä on tulella leikkimistä” ”Emme ole valmiita uuteen pandemiaan eikä tilanne näytä olevan lainkaan hallinnassa”, saksalainen virologi kuvailee tilannetta.”

”Sulkekaa nämä tilat (turkistarhat) ja lopettakaa näiden eläinten kasvatus! Tämä on tulella leikkimistä ja todella provosoi viruksen leviämistä nisäkkäisiin.”

”Asiaan ottaa kantaa myös Anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri Harri Tohmo, joka kuvailee suomalaisten viranomaisten toimimattomuutta kansainväliseksi häpeäksi sekä suureksi globaaliksi terveysriskiksi.”

”Mitä luulette hypoteettisessa tilanteessa, jossa Suomi olisi ensimmäinen maa, jossa tapahtuisi H5N1-leviämistä ihmisestä ihmiseen? Kenen ovi laitettaisiin säppiin? Rautaesirippu saisi uuden merkityksen. Sillä välin muut maat odottaisivat kehitettävää rokotetta”, hän kirjoittaa.”

Petteri Orpon hallitus ei ole sanonut sanaakaan maailmaa uhkaavan pandemian vaaroista. Hallituksen pitäisi nopeasti sulkea kaikki turkistarhat ja ryhtyä muihin tarvittaviin pakkotoimiin, joihin viranomaisten valtuudet eivät riitä.

Jos Suomesta lähtee pandemia, niin rasismi- ja natsikohut ovat pieniä ryppyjä hallitustakissa siihen verrattaessa, mitä on odotettavissa.

Jännityksellä virologit niin Suomessa kuin ulkomailla odottavat, koska hallituksen lomakausi päättyy.

Kauhuhallitus herättää nyt kauhua saamattomuudellaan ja osaamattomuudellaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu