Täyttääkö Wille Rydman, ps, ministerin kelpoisuusvaatimukset? Mitä tekee hallituksen pomo Riikka Purra?

Paavo Teittinen X:ssä: ”Rydman ei ymmärrä tai halua ymmärtää asian juridiikkaa. Toisin kuin hän antaa ymmärtää, syyttäjä on nimenomaisesti todennut, että jutussa ei voida osoittaa olevan valheellisia väitteitä ja se oli huolellisesti tehty. Juttu pitää paikkansa, toisin kuin Rydman on 2 vuotta väittänyt.

Kommentti: ”Rydman on kirjoittanut asiasta kokonaisen kirjan, eikä ole kyennyt osoittamaan jutusta AINOATAKAAN väitettä, joka olisi todistettavissa paikkansapitämättömäksi. Ei edes yhtä.

Kommentoija toteaa saman, mistä olen kirjoittanut toistuvasti: ”Tällä ei silti ole merkitystä, koska nykyinen PS on kultti. Rydman tietää tämän ja osaa hyödyntää sitä.”

Somesta: ”Rydman puhui 14-vuotiaille seksikkyydestä ja ”kuumuudesta”” Rydman onnistui vaientamaan median tekemisistään kahdeksi vuodeksi. Wille-Werner Rydman on edelleen perussuomalaisia edustavava kansanedustaja ja Suomen nykyinen elinkeinoministeri.

Aivan oikein somessa kysytään, voiko Rydman jatkaa ministerinä?

Ministerin kelpoisuusvaatimukset ovat väljiä. Käytännössä ainoa vaatimus on rehellisyys.

Onko Wille Rydman ollut rehellinen, kun on väittänyt Hesarin artikkelia perättömäksi ja siinä esiintyviä naisia valehtelijoiksi?

Kuka tekee kantelun oikeuskanslerille Wille Rydmanin rehellisyydestä?

Ei Rydmanin kaltaisen henkilön pitäisi olla ministeri, ei edes oikeistohallituksessa.

Helsingin Sanomien artikkelista:

”Kun olin alle 16-vuotias, niin kävimme juuri lounailla ja illallisilla, mutta kun täytin 16 vuotta, Wille pyysi minua kotiinsa käymään.

Näin Milja kuvasi tapahtumia Rydmanin kotona.

”Kun olin alle 16-vuotias, niin kävimme juuri lounailla ja illallisilla, mutta kun täytin 16 vuotta, Wille pyysi minua kotiinsa käymään.

Näin Milja kuvasi tapahtumia Rydmanin kotona.

Hän kertoi pitävänsä minua hyvin viehättävänä ja kertoi myös keskustelleen minusta ystäviensä kanssa aikanaan jo TET-harjoitteluni jälkeen, kun olin 14-15, että he pitivät minua Willen sanojen mukaan ”kuumana”, mikä tuntui Willestä ”kamalalta, koska olit niin nuori”, mutta hän perusteli asiaa sillä, että olin kuulemma aina vaikuttanut kypsältä ja ikäistäni vanhemmalta.

Sohvalla Rydman alkoi Miljan mukaan lähennellä. Rydman kosketteli ja kähmi takapuolta ja koetti myös suudella minua, jolloin peräännyin tilanteesta, Milja kertoi kuulustelussa.”

 

Tätä videota Rydman ja Riikka Purran hallituksen kannattajat eivät halua kenenkään näkevän.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu