Teinitytöt ahdistuivat – möreä-ääninen henkilö yllätti naisten saunassa, näyte disinformaatiosta

Putinin Venäjä ja Trumpin Amerikka saa kateellisena ihastella Länsiväylä-lehden kohu-uutista ”Teinitytöt ahdistuivat – möreä-ääninen henkilö yllätti naisten saunassa”.

Jutussa kerrotaan lapsellisen epäuskottavasti, miten ”Atleettinen mies istui lauteilla naisten uimapuku yllään ja selitti lähellä oleville alastomille naisille: ’Koen olevani nainen ja siksi olen täällä’.”

Länsiväylän lukijoille vakuutetaan jutun lopussa: ”Keski-Uusimaan toimitus tarkisti kolumnissa kerrottujen tapahtumien todenmukaisuuden suoraan tekstissä mainituilta henkilöiltä sekä Järvenpään uimahallista.”

Järvenpään kaupunki antoi oman vastineensa, jossa kiistetään Länsiväylän uutisointi

Twitter-ketjusta voi  lukea, että uutinen teinityttöjen ahdistuksesta on transihmisten pahansuopaa panettelua. Kukaan uimahallin vastaavista ei tiennyt tapauksesta mitään.

Miten juttu linkittyy persudisinformaatioon? Länsiväylä-lehden uutispäällikkö Mikko Välimaa on perussuomalaisten puheenjohtajan Riikka Purran aviomies.

Vastaavan tutkaparin muodostaa Iltalehden kolumnisti Sanna Ukkola sekä persupropaganda lehden Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila.

Kun katsoin televisiosta, miten Venäjän presidentti Vladimir Putin kansakunnan puheessaan sylki suustaan myrkkyä muun sukupuolisten niskaan ja kiisti heidän oikeutensa olla sellaisia kuin miksi Luoja on heidät luonut, ei voinut välttyä ajatukselta, miten Suomessa samaa sontaa levitetään niin kristillisdemokraattien  kuin perussuomalaisten riveistä. He fantasioivat mielikuvituksensa tuottamalla pornografialla.

Mikäli nämä ihmiset olisivat syntyneet Venäjällä, he seisoisivat nyrkki pystyssä Putinin selän takana ja patriarkka Kirillin nimeen vaatisivat Pride-kulkueiden eliminoimista.

Hedelmästä puun tuntee.

Lähetän sähköpostia Länsiväylä-lehden päätoimittajalle Heli Koivuniemelle. Katsotaan, kommentoiko hän lehden linjaa?

Mielenkiintoista on poliittisesti, että Länsiväylä kuuluu  keskustapuolueeseen linkittyvään Keskisuomalainen konserniin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu