Texasin kristillinen kuolemankultti

Texas on Yhdysvaltojen syvintä uskonnollista maaperää. Kristilliset arvot näyttävät olevan keskeisessä asemassa texasilaisten elämässä.

Helsingin Sanomat on tehnyt arvokasta journalismia USA:n kuolemantuomioista:  ”Texasin Huntsvillessa on Yhdysvaltojen aktiivisin teloitushuone.”

Donald Trumpin nimittämästä kolmesta korkeimman oikeuden kristitystä tuomarista on lähtenyt liikkeelle  teloitusbuumi. Korkeimmasta oikeudesta tuli tappokone, joka rasvaa rattaitaan parantaakseen tehokkuuttaan.

”Korkein oikeus on alkanut sekaantua kuolemanrangaistuksiin tavalla, joka on täysin ennennäkemätön ja hyvin häiritsevä.”

Columbian yliopiston oikeustieteen professori Bernard E. Harcourt: ”Korkeimman oikeuden tuomareista on tullut kansakunnan pyöveleitä.”

Kun olin aloittamassa blogia Texasin kristillisyydestä, niin internetin ihmeellinen maailma räväytti näytölle uutisen Texasista: ”28 pelastettua lasta, 59 aikuista pidätettiin massiivisessa lapsipornotutkinnassa… NBC 5 on myös saanut tietää, että pidätettyihin henkilöihin kuuluu ensihoitajia, palomiehiä, opettaja ja sairaanhoitaja ja että jotkut teoista kohdistuivat pieniin lapsiin, myös vauvoihin.”

Twitteristä poimittua: ”Pidätyksiin kuuluu 2 kristillistä kirkon johtajaa, 1 republikaanijohtaja ja 0 drag queenia”

Kristilliset liikkeet niin Suomessa kuin Valloissa tuomitsevat drag queen-ihmiset perversseiksi, mutta pilkka osuu omaan nilkkaan. Ei yhtään pidätettyä rag queenia, mutta kristillisiä arvoja korostavia lienee pidätetyistä suurin osa.

Huntsvillen teloitustalon pitkäaikainen vartija kertoo, mikä riivaa Texasin hartaita kristittyjä sekä korkeimman oikeuden republikaani tuomareita: ”Olen kristitty. Jumala sanoi, että jos mies vuodattaa toisen verta, hänen omaa vertansa on vuodatettava vastineeksi.”

Vanhaan testamenttiin vetoaminen ei ole kristillisyyttä, vaan Mooseksen lakia, joka annettiin juutalaisille. Texasin oppia ei voi sanoa juutalaisuudeksi. Juutalaiset ovat vuosituhantisen kärsimyshistoriansa opettamina ymmärtänyt, että Mooses edusti lain tulkintaa, jossa on mittavia ongelmia, kuten paljastaa profeetta Hesekiel:

”koska he eivät pitäneet minun käskyjäni, vaan ylenkatsoivat minun käskyni, rikkoivat minun sapattini ja heidän silmänsä pälyivät heidän isiensä kivijumalain perään. Niinpä minäkin annoin heille käskyjä, jotka eivät olleet hyviä, ja oikeuksia, joista he eivät voineet elää.”

Tietyt kristilliset piirit, usein homo- ja drak queen fobioissaan, ovat kiinni laissa, jota he eivät voi pitää ja joka johtaa heidät kiroukseen. Uutessa liitossa ei saa olla Mooseksen lakia yhtään sanaa. Apostoli kirjoitti pakanoille, jotka Mooseksen lakia tahtoivat noudattaa:

”kaikki, jotka perustautuvat lain tekoihin, ovat kirouksen alaisia.”

Apostolien tekojen lukuun 15 on kirjattu, mitä Mooseksen laista jäi kristillisyyteen: ”Pyhä Henki ja me olemme nähneet hyväksi, ettei teidän päällenne ole pantava enempää kuormaa kuin nämä välttämättömät: että kartatte epäjumalille uhrattua ja verta ja lihaa, josta ei veri ole laskettu, ja haureutta. Jos te näitä vältätte, niin teidän käy hyvin. Jääkää hyvästi!”

Myöhemmin Paavali selkeytti epäjumalille uhratun lihan syömistä kertomalla, että puhtaalle kaikki on puhdasta. Kristitty on vapaa syömään minkä tahansa uskonnon rituaaliteurastettua ja jumalille uhrattua lihaa. Kristitty on vapaa ymmärtämään, ettei kaikki se ole kristillistä, missä viitataan Raamattuun ja Jeesukseen ja että drag gueen sekä transihmiset ja homot ovat kristillisempiä kuin heitä Raamatulla päähän lyövät ”oikeauskoset” kristityt.

 

Kuva

Äärikonservatiiviset ajatollahit USA:n Korkeimmassa oikeudessa

Yhdysvallat putoamassa Korkeimman oikeuden mustaan aukkoon abortoitumaan

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu