Tunnettu vihervassari talousosaaja eri linjoilla työttömien ruoskimisesta, eikä hän ole Haavisto 

Tunnettu vihervassari ja talousosaaja sanoitti hienosti Petteri Orpon ja Riikka Purran reformin, jossa työntekijät ja pääoma on ajamassa nokkakolarin. Pääoman autossa istuu Orpon kauhukabinetti ja työväen autossa kymmenet tuhannet palkansaajat.

Talousosaaja on nerokkaasti pystynyt huomioimaan konfliktin keskeiset ongelmat:

”Dynaaminen talous ja työelämän perusturva eivät ole toisiaan poissulkevia.”

”Työelämässä toimiva voi luottaa siihen, että kun hän toimii, kuten hänen odotetaan toimivan ja niin kuin hän itse katsoo täyttävänsä tehtävänsä, niin hänellä pitää olla turvaa myöskin.”

Viisaita sanoja. En kerro sanojan nimeä, jotta perussuomalaiset ja kokoomuksen äärisiipi eivät pääse maalittamaan.

Orpo toimii päinvastoin kuin häntä osaavammat. Hän ajattaa kylmäverisesti dynaamisen talouden ja työelämän perusturvan nokkakolariin.

Nokkakolarissa ei voita kukaan.

Paitsi Venäjä.

Joten voidaan kysyä, mikä haamu työntää Orpoa suuntaan, joka jakaa kansaa kahtia?

 

Jälkikirjoitus

Kommenteissa paljastui, että tunnettu vihervassari talousosaaja on tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Sauli Niinistö on vihervassari talousosaaja samalla logiikalla, jolla perussuomalaiset arvioivat Uuden Suomen blogeissa muita kirjoittajia ja kommentoijia. Olen perussuomalaisille vassari ja taistolainen, vaikka en ole koskaan kuulunut mihinkään puolueeseen, vaan liikkuvana äänestäjänä äänestänyt kaikkia puolueita, pois lukien RKP ja Harkimon sukudynastia.

RKP äänestäisin tulevissa vaaleissa, mikäli he olisivat pysyneet arvoissaan. Meno Orpon kauhukabinettiin oli liikaa. Asiat ratkaisevat.

Mitä tulee Harkimon puolueeseen, niin tilasin heidän uutiskirjeensä heti puolueen ensi metreillä. Edelleen tulee Liike Nyt’in uutiskirje, ainoana poliittisista puolueista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu