Tytti Tuppuraisen Uniper diili on jumalattoman hyvä taktinen voitto

Blogin otsikko perustuu Helsingin Sanomien haastattelemien henkilöiden lausuntoihin, jotka on koottu uutiseen: ”Asiantuntijat kehuvat Uniper-sopua jopa ”jumalattoman hyväksi diiliksi”.”

Eläkeyhtiö Varma on Fortumin suurin omistaja valtion jälkeen. Varman omistusintressien kannalta Fortumin valtiollinen pelastusoperaatio onnistui.

”Varman toimitusjohtaja Risto Murto arvioi, että Suomen valtion ja Fortumin kannalta sopimus oli niin hyvä kuin näissä olosuhteissa oli mahdollista.”

Tytti Tuppuraísen voittoa ovat äänekkäimmin kritisoineet perusuomalaiset. Ville Tavio istuessaan Ylen ajankohtaisohjelmassa Tytti Tuppuraisen vierellä esitteli parasta populistista osaamattomuuttaan. Hänen mielestään niin Tuppurainen kuin Sanna Marin ovat epäonnistuneet, kun eivät pystyneet taikomaan 15 miljardin tappioita kullaksi.

Ville Tavion makaaberia paasausta katsellessa tuli mieleen, ettei Vladimir Putinin tarvitse huolehtia Suomen trollaamisesti. Perussuomalaiset tekevät sen Putinin puolesta. Perussuomalaiset ovat kuin Donald Trumpin MAGA joukot, joiden isänmaallisuus on epäisänmaallisuutta siinä, missä putinismi. Ne kylvävät yhteiskuntiin salakavalasti tuhon siemeniä.

 

Gustave Dore, Inferno. Kun vihan siemenet kantavat satoa.

File:Gustave Dore Inferno32.jpg - Wikimedia Commons

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu