Ulkoministeri Haaviston hirmuhallinnon nuoleskeleminen on sylkemistä Iranin naisten silmille!

En ole kertaakaan törmännyt Suomen valtiojohdon jyrkkäsanaiseen Iranin tuomitsemiseen, vaikka Iran tappaa ja teloittaa kansalaisiaan pelkästä mielenosoitukseen osallistumisesta. Venäjällä selviää sentään vankilatuomiolla.

Miltä kuulostavat iranilaisten kidutettujen naisten näkökulmasta Suomen valtiojohdon puheet ihmisoikeuksien kunnioittamisesta, kun ulkoministeri Pekka Haavisto tervehtii Iranin hallinnon korkea-arvoista edustajaa Hossein Amir-Abdollahian’ia sanoen:

”On hyvä nähdä sinut taas.”

Haaviston hirmuhallinnon sympatisoiminen on kerännyt paljon ihmetteleviä kommentteja vaikutusvaltaisilta journalisteilta, mistä esimerkki (Googlen suomentamana):

”Eikö Suomi halunnut liittyä Natoon, koska se tajusi, että Venäjän aggression jälkeen puolueettomuus ei ole enää vaihtoehto? Ja silti ministeri Haavisto taistelee Iranin kanssa, joka on Venäjän tärkein aseiden toimittaja, terrorivaltio, joka raaistaa omaa kansaansa ja etsii ydinaseita.”

Video kokoontumisesta Iranin lipun vaikutuspiiriin.

Kommentteja:

”Suomen kansalaisena minua suuresti hävettää ja masentaa se, että Haavisto teki tämän. Olen kyllästynyt Sanna Marinin hiljaisuuteen tässä asiassa. Amir-Abdollahian ei edes kätellyt Haaviston takana olevaa naista. Joten mitä kokouksen ohittaminen maksoi? Ääneni ja paljon muuta.”

”Hävetkää Haavisto! Allekirjoittajana kaikki iranilaiset tytöt, heidän sisarensa, äitinsä, tätinsä, isoäitinsä ja koko Iranin kansakunta.”

Kun näen joidenkin miesten käyttäytyvän kuin Haavisto, mietin aina, kunnioittavatko he naisia elämässään. Tarkoitan, kuinka he voivat mennä kotiin äitiensä, sisartensa, vaimojensa ja tyttäriensä luo ja katsoa heitä silmiin tämän päivän kaltaisen päivän jälkeen? Kohtelevatko nämä miehet naisiaan objekteina?”

”Syvästi järkyttynyt Suomen edustajan käytöksestä. Suomi on häpäissyt itsensä tänään.”

”Kuinka pettymys ja kuinka lyhytnäköinen. Hallinto kaatuu, eikä Iranin kansa unohda, kuka seisoi milläkin puolella.”

”Kuten iranilaiset ovat sanoneet sen monta kertaa aiemmin, iranilaiset eivät tarvitse länttä auttamaan heitä tämän vallankumouksen läpi, he haluavat vain, että länsi lopettaa #IRGCterorrists tukemisen ! Suomi ja Haavisto. Te petitte meidät tänään, emmekä unohda sitä!”

Entä mitä helvettiä Suomen ulkoministeri tekee huoneessa, jossa on Iranin teokratian lippu? Sama kuin lippu oli natsi-Saksan!

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu