Uudestisyntynyt George W. Bush, Vladimir Putin sekä Saddam Hussein imperiumien raunioilla

Diktaattori Vladimir Putin visio itseään Pietari Suuren reinkarnaationa, joka palauttaa Venäjän suuruuden. Samasta fobiasta hengitti voimaa Irakin entinen diktaattori Saddam Hussein, joka näki itsensä Babylonian hallitsijan Nebukadnessarin reinkarnaationa.

Vladimir Putinin tulevaisuutta ei voi tietää, mutta uudestisyntyneen Saddam Husseinin hirtätti USA:n uudestisyntynyt sotapresidentti George W. Bush.

George W. Bush kertoi: ”Minua ohjaa missio Jumalalta. Jumala sanoo minulle: George mene ja taistele terroristeja vastaan Afganistanissa. Ja tein niin ja sitten Jumala sanoi minulle: George mene ja lopeta tyrannia Irakissa — ja tein niin.”

Irakissa on edelleen sekasorto George W. Bushin vapautusarmeijan jäljiltä. Afganistanissa on palattu tilanteeseen, josta maata lähdettiin vapauttamaan talibanien vallasta. Taliban on palannut hallitsijaksi julmemmin kuin ennen Afganistanin sotaa, josta USA joutui pakenemaan pakokauhun vallassa samoin kuin Vietnamista 70-luvulla.

Vladimir Putin hävittää sotakoneistollaan Ukrainaa. Kansanmurhan siunaa uudestisyntynyt patriarkka Kirill. Eikä Venäjän kirkon isä voisi olla sielunsa himosta mukana, ellei toveri Putin olisi uudestisyntynyt Pietari Suuri siinä missä Saddam Hussein oli uudestisyntynyt Nebukadnessar.

Entä uudestisyntynyt George W. Bush? Mikä hän kuvittelee olevansa? Ainakin Jumalan valittu siinä, missä Saddam Hussein ja Vladimir Putin.

Äänet pään sisällä voivat käskeä hyökkäämään Irakiin tai seisomaan yöllä talon pihassa alastomana talvipakkasella. Toiset hakevat äänien kuulemiseen apua, toiset taas sotivat ja tappavat äänien käskystä.

Pitäisikö meidän uudestisyntymättömien rukoilla: ”Herra, pelasta luomakuntasi uudestisyntyneiden vallasta, ennen kuin he tuhoavat kaiken maan ja polttavat sen tulella.”

 

Linkit:

The Guardian, George Bush: ”Jumala käski minun lopettaa tyrannian Irakissa”.

Saddam Hussein, kuningas Nebukadnessarin reinkarnaatio.

Vladimir Putin Pietari Suurena.

Suomen moniääniset, karmeita kertomuksia siitä, mitä äänet pään sisällä käskevät tekemään.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu