Valoa jäätävän kylmään poliittiseen takatalveen, ”Sanna Marinille saksalainen tulevaisuus­palkinto”

Pääministeri Sanna Marinille myönnettyä palkintoa ”perustellaan sillä, että Marin on ollut uraauurtava eurooppalainen poliitikko, jolla on selkeät arvot ja oma poliittinen tyylinsä”.

”Palkintoa on jaettua vuodesta 2022, ja sillä on tarkoitus antaa tunnustusta innovatiivisille saavutuksille demokratian, yhteiskunnan ja teknologian aloilla. Viime vuonna palkinnon sai ugandalainen ympäristöaktivisti Vanessa Nakate.”

Palkintoraadin mukaan Sanna Marin myös hoiti koronapandemiaa tehokkaasti.

Kukaan ei ole oikea profeetta omassa maassaan, kuten Isosta Kirjasta voi lukea. Väärät profeetat ovat kautta aikojen nauttineet villitsemiensä joukkojen suosiosta. Väärät profeetat ovat vainonneet oikeita profeettoja, mikä on näkynyt sannamarin -kateuden megalomaanisissa mittasuhteissa.

Sannamarin -kateuden ruumiillistuma on Jussi Halla-aho, mikä tuli ilmi hänen vappupuheestaan.

Jäädään odottamaan, koska ensimmäinen kokoomuslainen tai perussuomalainen poliitikko saa kansainvälisen tunnustuksen uraauurtavana eurooppalaisena  poliitikkona. Tai  pääsee Time-lehden kanteen. Tai saa kunniatohtorin arvonimen New Yorkin yliopistolta.

Eikä unohdeta, miten ”amerikkalainen viihdeuutisjätti ylistää Sanna Marinia: ”Opimme häneltä tärkeän asian. Pääministeri Sanna Marin saa osakseen suitsutusta amerikkalaisen viihdeuutisjätin Instagram-julkaisussa.”

Tuskin kukaan suomalainen tulee ylittämään Sanna Marinin kansainvälisiä saavutuksia!

Torille torstaina. Tai Säätytalon eteen muistuttamaan, etteivät impivaaralaiset arvot johda Suomea hyvään tulevaisuuteen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu