Venäjä kieltämässä LGBTQ+ -liikkeen toiminnan, sama uskon-oppi Suomen kristillisellä konservatismilla

Venäjän oikeusministeriön on nostanut kanteen, jonka mukaan kansainvälinen LGBTQ+ -liike tulee Venäjällä julistaa ääriliikkeeksi.

Venäjällä on muutenkin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien asema ihmisoikeuksien ja tasa-arvon kannalta heikko.

Hämmentävää on ymmärtää, miten Suomen konservatiivisten kristittyjen kannalta Venäjän tilanne vaikuttaa heidän uskonoppinsa mukaisesti ihanteelliselta. Venäjällä eivät ole sallittuja samaa sukupuolta olevien henkilön avioliitot. Lisäksi laki kieltää kaiken myönteisen julkisen informaation muista kuin heterosuhteista. Pride-kulkueita ei sallita.

Kirsikkana kakussa Suomen konservatiiveja miellyttää, ettei Putinjn KGB:n aikaisen kaverin  patriarkka Kirillin kirkoissa ole naispappeja.

Venäjän uskonnollien ilmasto on konservatiiveille yhtä kiinnostava kuin kommunisteille oli 30-luvulla Leninin kommunismi.

Ellei Venäjä käyttäytyisi aggressiivisesti ja sotisi Ukrainassa, niin varmasti Suomesta lähtisi konservatiivien kansoittamia tilausbusseja Moskovaan ihailemaan suurta uskonsankaria Vladimir Putinia, joka pitää Venäjän katuja puhtaina.

Historian kirjat kertovat, miten Amerikasta asti hartaat kristityt matkustivat Berliiniin nähdäkseen suuren uskonsankarin Adolf Hitlerin, joka lupasi pitää Saksan kadut puhtaina homoista ja muista vähemmistöistä.

Miksi kristityt konservatiivit seisovat aina, aina ja aina historian väärällä puolella?

He ihailevat pahuutta, koska eivät tunnista sitä pahuudeksi. Jos he edustaisivat jotain totuudellista, he olisivat kavahtaneet Hitleriä ja hänen uskonoppejaan.

Eivät Suomen arvokonservatiivitkaan kavahda Putinin kirkon uskonoppeja.

Kirjain tappaa, kuten apostoli Paavali varoitti.

Ei ainakaan kannattaisi mennä oikeuteen Raamattua heilutellen, kuten eräs suomalainen poliitikko on tehnyt. No, on Raamattua julkisesti heilutellut myös muuan Donald Trump.

Keskisormea voi niinkin näyttää.

 

Tekoäly Bing teki kuvan LGBTQ+ yhteisöstä.

LGBTQ+ yhteisö

Jälkihuomautus

Blogiin ”Putinin peukalon alla suomalaismiehiä vihitään papeiksi Venäjällä”

Kirjoitan: ”Pietarissa viisi suomalaista naispappeuden vastustajaa vihittiin Inkerin kirkon papeiksi. Pappisvihkimyksen Venäjältä saaneet pienet vihreät suomalaismiehet koettavat soluttautua ääriluterilaisten liikkeiden kautta kirkon palvelukseen. Taktiikka toimii Krimin valtauksesta kopioiduilla sotaopeilla, joilla myrkytetään luterilaista kirkkoa kuin hitaasti tappavalla poloniumilla.”

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu