Ville Tavio kävi Qatarissa ilmaisella matkalla ja ilmaisilla lounailla

Perusnormaali ymmärtää, ettei ole ilmaisia matkoja Suomesta Qatariin eikä ilmaisia lounaita. Sen ymmärtävät myös qatarilaiset kustantaessaan Ville Tavion ja Petri Hurun matkan. Ville Tavio on täyttänyt isäntiensä toiveet ja kertoo, miten tulisi kiinnittää huomiota Qatarin ”myönteiseen ihmisoikeuskehitykseen”.

On kuvaavaa, että Tavion isäntänä oli Qatarin kansallinen ihmisoikeuskomitea. Varmasti komitea halitsee propagandan salat, kun jatkuvasti kustantaa eurooppalaisia päättäjiä töllistelemään, mitä rahalla saa ja mihin kamelilla pääsee.

Tavio kertoo: ”Meidän aikataulussa ei valitettavasti ollut aikaa käsitellä juurikaan naisten tai seksuaalivähemmistöjen oikeustilannetta.”

Tuskin kukaan kotimaassa on yllättynyt siitä, ettei perussuomalaisten aika riittänyt käsittelemään naisten ja seksuaalivähemmistöjen asemaa. Kiire on ollut kova, jotta pääsee näkemään qatarilaista loistoa ja jalkapallostadionia, jonka rakentaminen on johtanut tuhansien orjien kuolemaan.

Miksi qatarilaiset kutsuivat juuri Tavion ja Hurun? HS:n artikkelin perusteella muiden puolueiden edustajia ei ollut Qatarissa. Ainakin sen voi päätellä, että qatarilaiset ymmärtävät poimia Suomen poliittisesta kentästä ihmisiä, joiden aatemaailma on mahdollisimman lähellä heidän omaansa ja jotka eivät ole kiinnostuneita vähemmistöjen oikeuksista.

Perussuomalaisten Tavion ja Hurun matkustamisessa on samaa kuin perussuomalaisten Mika Niikon ja Ville Vähämäen reissailuissa Kiinassa ja Kiinan piikkiin.

 

Helsingin Sanomien artikkeliin Ville Tavion Qatarin matkasta.

Yle uutiset: Kiinalaiset maksoivat useita Mika Niikon matkoja – kansanedustajan Kiina-yhteydet vielä tiedettyä laajemmat

Puheenvuoro:  Perussuomalainen Mika Niikko Kiinan asevoimien kenraalimajurin kanssa eduskunnassa

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu