Ville Tavion trumpismi elää ja voi hyvin

Kansanedustaja, perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio riemuitsi, kun Elon Musk päästi Donald Trumpin takaisin Twitteriin.

Tavio twiittasi: ”Tervetuloa takaisin @realDonaldTrump.”

Tavio laittoi rakkaustunnustuksensa perään sydämen.

Kumpujen yöstä haudat avautuvat. Odotuksena on, että yön sumusta ilmestyy mestari Halla-aho julistamaan, miten Trump on maailmalle ”parasta pii-iitkään aikaan”.

Trump ei ole koskaan kritisoinut Putinia.

Ukrainan tilanteesta Trump totesi: ”Katsoin eilen televisiota ja sanoin, että ”tämä on nerokasta”. Putin julistaa suuren osan Ukrainasta itsenäiseksi. Sepä upeaa. Sanoin, että kuinka nerokasta se voi olla? Putin menee Ukrainaan ja turvaa rauhan. Siellä on enemmän panssarivaunuja kuin olen koskaan nähnyt. Ne pitävät rauhan kunnossa.”

Donald Trump on amerikkalainen muunnos venäläisestä Vladimir Putinista.

Usuttaessaan verikoiransa valtaamaan Capitol-kukkulan rakennukset Trump tavoitteli samaa rajatonta valtaa kuin minkä omistavat Putin ja Kim Jong-un.

Suomen piiloputinistit heräilevät koomastaan ja ryhmittäytyvät Trumpin selän taakse Ukrainaa  vastaan. Putinin maanalainen kolonna kaivaa tunneleita suomalaisen  demokratian alle nielaistakseen sen sekasorron hetkellä. Odotuksen motiivina on, että demokratia sortuu niin Suomessa kuin Amerikassa, mikäli Trumpista tulee jälleen presidentti.

Se olisi sivu Venäjän pelikirjasta.

Jussi Halla-aho fantasioi perussuomalaisen märän panssaripäiväunen trumpistisesti:

”Juuri nyt Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, jonka ei tarvitsisi välittää suosiostaan, ja joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoijat kuriin panssarivaunuilla.”

Jos suomalaiset panssarivanut eivät ole käytettävissä, kelpaisivatko Helsingin kaduille rauhaa turvaamaan venäläiset panssarivanut, Ville Tavio, Jussi Halla-aho?

 

Ville Tavion rakkaudentunnustus trumpistiselle Amerikalle.

🇫🇮❤️🇺🇸

 

Ville Tavio kävi Qatarissa nuolemassa diktatuuria.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu