Vuosi hiilenmustaa rasismia ja syy on Petteri Orpon vallanhimossa

Äärioikeiston puukotuksia, avointa rasismia. Pandoran lippaan avasi Petteri Orpo ja hän yksin kantaa suurimman vastaan äärioikeistolaisuuden valkopesusta.

Somesta:

”Mitä ihmettä on tapahtunut rakkaalle Suomelle? Tänään noin kello 16 olin keskellä kirkasta päivää Turun Hansakorttelissa pikkupojan kanssa. Takanamme käveli noin 45-50-vuotias aikuinen nainen, joka tönäisi pikkupojan kumoon! Hän ei katsonut taakseen vaan jatkoi matkaansa! Otin pojan syliini ja juoksin naisen perään, yritin kysyä mitä oli tapahtunut. Nainen huusi meille, että ’painukaa helvettiin Suomesta!’ Pieni 3-vuotias poika itki, kun aikuinen nainen oli työntänyt hänet maahan ja huutaa, että ’painukaa helvettiin Suomesta’. Yritin soittaa poliisille, mutta nainen lähti paikalta. Kysyn Petteri Antti Orpo : onko tämä se Suomi, jota Riikka Purra haluaa? Otan osaa, Riikka, sinun tulisi hakea apua.”

Kreeta Karvala Iltalehden pääkirjoituksessa ”Kokoomuksen selkäranka taipui vallanhalun edessä” toteaa: ”Hallituksen vuosi sitten lupaamia konkreettisia rasisminvastaisia toimia ei ole vieläkään nähty.”

Päinvastoin, rasismi voimistuu ja saa raaempia mittasuhteita.

Suomi piti pelastaa, mutta operaatio kääntyikin talouden hukuttamiseksi sekä rasismin hiljaiseksi hyväksymiseksi hallituspuolueissa.

Eikä edes Suomen talouden pelastaminen ole onnistunut, vaan ainoastaan ay-liikkeen nujertaminen on edennyt, mikä on ollutkin yksi Orpon päätavoitteista.

Toinen kokoomuksen päätavoite on ajaa sote alas, jotta yksityiset lääkärijätit pääsevät kuorimaan kermat päältä. Se oli kokoomuksen päätavoite jo Juha Sipilän hallituksessa.

Petteri Orpo tietää tasan tarkkaan, ketkä on päästänyt teurastamaan sotea lihoiksi ja ketkä hukuttavat Suomea rasismiin ja sekasortoon.

 

Ei Riikka Purra ole parempi kuin Halla-aho, mutta Purra tekee kaiken siistimmin kuin Halla-aho, koska on kannattajiensa mukaan kaunis.

Kuvassa voi olla 1 henkilö ja teksti

Tätä sirkusta on tarjolla lisää, jopa kolmeksi vuodeksi. Persujen kovan ytimen persukset kestävät ja vahvistuvat sekä Orpo saa palkintonsa jyrihäkämiehiltä, mutta miten käy Suomi Neidon?

Makaako Suomi Neito pahoinpideltynä kedolla mehiläisten pörrätessä ympärillä? Eivätkä mehiläiset auta, koska ei ole varaa maksaa hunajalla.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu