Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Presidentinvaalikisa kuumenee ja Vaalietkot tekee paluun – Tilaa maksuton uutiskirje! Tilaamaan —>

 

Wille Rydman ”sujahtaa perus­suomalaisiin varsin kivuttomasti”

Helsingin Sanomissa Riikka Purra toteaa itsestäänselvyyden kertomalla, että Wille Rydman ”Sujahtaa perus­suomalaisiin varsin kivuttomasti”.

Totta.

Näin siitä huolimatta., ettei Helsingin Sanomien paljastuskirjoituksesta Rydmanista ole toistaiseksi löydetty asiavirhettä.

Lainaus Helsingin Sanomista:

”Hän kutsui minut luokseen ja ylitti kaikki rajat. Hän kysyi, pitäisinkö siitä, jos minua lyötäisiin kasvoihin ja kutsuttaisiin huoraksi. Sanoin, että en tietenkään. Sen jälkeen hän läpsi minua naamaan ja kutsui pikku lutkaksi”, Nystén sanoo.Nysténin mukaan Rydman alkoi riisua häntä. ”Lopulta asetelma oli se, että Willellä oli kaikki vaatteet päällä ja minä olin miltei alasti. Se oli enemmän ahdistelua kuin yhteiseen haluun perustuvaa toimintaa. Oli todella pelottavaa olla hänen kotonaan.”

Artikkelissa on vastaavia tarinoita naisilta, jotka ovat kokeneet Rydmanin toiminnan päällekäyvänä.

Wille Rydman sopii hyvin Riikka Purran arvomaailmaan, jossa miehen vakuuttelu syyttömyydestä on painavampi kuin usean naisen todistus syyllisyydestä.

Todistettu on ainakin se, että kokoomukselle on enemmän moraalia kuin persuilla,  joiden riveistä ovat ponnistaneet julkisuuteen niin Ano Turtiainen kuin James Hirvisaari. Nähtäväksi jää, miten paljon Petteri Orpon moraali venyy ja paukkuu, mikäli kokoomus pääsee seuraavaksi kokoamaan maalle hallitusta.

Jussi Halla-ahon luulisi edelleen olevan kiinnostunut sisäministerin salkusta, siitä samasta, jonka Hitlerin puolue sai 30-luvun Saksassa 17% kannatuksella.

Missäs prosenteissa persujen kannatus tällä hetkellä on?

Persut tarvitsevat hyväuskoisen pääministerikiimaisen nukkehallitsijan Ruotsin mallin mukaisesti. Aika näyttää, täyttääkö Petteri Orpo Purra/Halla-aho akselin toiveen. Wille Rydman voisi taustansa perusteella ryhtyä sihteeriksi, sovittamaan puolueiden arvoja samaan paperiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (7)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. MikaRiik
  Mika Riikonen #3804904

  Kyllähän nuo Rydmanin mieltymykset ovat sellaisia, jotka iän kertyessä vain pervoontuvat enemmän. Siis ihan aikapommi, joka suurella todennäköisyydellä menee vielä laillisuudenkin rajan yli.

  Ilmoita asiaton viesti

 2. jjrposti
  Jari Räihä #3804944

  Stalinistikommunisteilla on sisä-ja ulkoministerien salkut alle 10%n kannatuksella.

  Ilmoita asiaton viesti

  • Erkki Latvala
   Erkki Latvala #3804949
   Vastaus kommenttiin: #3804944

   Harri Jaskari ja Jan Vapaavuori Kokoomus, heillä on rikostuomiot

   Siinä on vain se ero että Ville Rydmanilla tuomiota ei ole

   Ilmoita asiaton viesti

 3. Teuvo Ahjokannas

  Onko meidän oikeuslaitos kelvoton kun ei ole samaa mieltä Hesarin kanssa?

  Ilmoita asiaton viesti

 4. petri vuorijärvi

  Kirjoittaja on selkeästi punavihreän äänenkannattajan Hesarin juoksupoika…jutut sen mukaisia. Suomen oikeuslaitos vastaan Hesari ja katkeroitunut Tuomaala.

  Ilmoita asiaton viesti

 5. artoartovihavainen

  Orpo antoi lausunnon Rydmanin loikasta persuihin kieli keskellä suuta, ninkuin kuuluukin tällaisissa tapauksissa.

  Vaikutelmaksi jäi että Orpo oilhelpottunut asioiden saamasta käänteestä.

  Taisi Orpo jossain välissä lipsauttaa vähän huolimattomasti että hänellä olisi Rydmanin toimista naisten suhteen muutakin tietoa kuin mitä oikeuslaitoksella on ja mitä on tullut esille median kautta.

  Ilmoita asiaton viesti