Wille Rydmanin asema ministerinä arvioitava uudelleen persujen sumuverhon hälvennettyä!

Jarno Liski Iltalehden kommentissa kertoo samoista asioista, joista olen blogeissani kirjoittanut.

Kommentti: Rydmanin väittämiä valheita ei löytynyt – Ministerin asema arvioitava uudelleen (iltalehti.fi)

Liski toteaa: ”Kaksi vuotta kestäneen prosessin aikana Rydman on pyrkinyt puhdistamaan omaa mainettaan mustaamalla toimittajien ja heille puhuneiden naisten mainetta. Yleisöllä ei ole tätä ennen ollut mahdollisuutta tietää, millä perusteella poliisi epäili toimittajia ja naisia rikoksista.”

”HS:n artikkelin  lähteiden kannalta tutkinnassa oli kyse siitä, oliko heidän toimittajille kertomansa totta vai valetta. Kunnianloukkaukseen syyllistyy se, joka ”esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa”.”

”Tapausta koskevassa uutisoinnissa on käsitelty melko vähän sitä, millä perustein jutun lähteet vapautettiin kunnianloukkaussyytteistä. Käytännössä kyse oli siitä, että syyttäjä ei yhdenkään Rydmanin valheeksi kutsuman väitteen osalta kyennyt löytämään todennäköisiä syitä epäillä lähteiden valehdelleen.

”Sen sijaan esitutkinnassa löytyi uutta näyttöä, joka tukee artikkelin ydinväitettä siitä, että Rydman on käyttänyt asemaansa houkutellakseen nuoria naisia ja tyttöjä seksuaalisessa tarkoituksessa. Rikosprosessin olennaisin lopputulos lieneekin juuri se, että Helsingin Sanomien jutun kohahduttavimmat väitteet kestivät myös poliisin ja syyttäjien tarkastelun.”

”Perussuomalaiset toivottivat kokoomuksesta eroamaan joutuneen Rydmanin avosylin tervetulleeksi. He tekivät Rydmanista peräti ministerin.”

”Tälle kaikelle keskeneräinen rikosprosessi loi oivan savuverhon. Rydman ja perussuomalaiset hyödynsivät alusta alkaen jokaisen tilaisuuden vetääkseen mattoa Hesarin jutun alta sillä perusteella, että poliisi epäili sen tekijöitä ja osaa lähteistä törkeästä kunnianloukkauksesta.”

”Perussuomalaiset – ja pääministeri Orpo – ovat toistaiseksi voineet väistää Rydmania koskevat kysymykset menemällä keskeneräisen rikosprosessin taakse. Ennen viime viikkoa kukaan ei ole ainakaan virallisesti voinut tietää, mitä tutkinnassa on selvinnyt Hesarin jutun taustoista.”

”Syyttämättäjättämispäätösten ja asiakirjojen julkiseksi tulemisen selkiyttämää tilannetta voi verrata kahden vuoden takaiseen, jolloin Hesarin juttu julkaistiin. Nyt sen keskeiset väitteet ovat kestäneet myös rikosoikeudellisen tarkastelun.”

Syyttäjä ei ole löytänyt todennäköisiä syitä epäillä, että Rydmanin seksuaalisesti ahdistavasta käytöksestä, alkoholin juottamisesta alaikäisille tai ylipäätään nuorten ja jopa alaikäisten lähentelystä kertoneet naiset olisivat näistä asioista valehdelleet.”

 

Petteri Orpon olisi aika nousta Riikka Purran tossun alta ja erottaa Wille Rydman hallituksesta. Niin läntisissä sivistysvaltioissa toimitaan.

Ei aika ole osoittanut Rydmania syyttömäksi  eikä aika vähennä hänen taustastaan löytyvää moraalittomuutta, vaan kaksi vuotta on lisännyt syntien painoa. Rydmanin rajut hyökkäykset vastaan naisia, jotka ovat paljastaneet totuuden tapahtumista, kertovat häikäilemättömästä luonteesta. Ja se on kelvannut perussuomalaisille susilaumoille, jotka ovat oitis kiirehtineet puolustamaan Rydmania, jos joku on uskaltanut puolustaa Rydmanin toiminnasta todistaneita naisia.

Eikä tapaus Rydman näytä liikuttavan edes kristillisyydellä politiikkansa sädekehää kiillottavaa Sari Essayahia.  Se on tunnusomaista Orpon hallitukselle.

Häpeilemätön moraalittomuus.

 

Uusin willerydman:

Näin lukiolaispoika kuvailee iltaa, jolloin Wille Rydman vei kaksi alaikäistä tyttöä kotiinsa (iltalehti.fi)

 ”Lisäksi heille oli tullut epämukava olo vihjailuista ja he olivat lähteneet asunnosta. He sanoivat, että heille tuli sellainen olo, että Wille Rydman ja hänen tyttöystävänsä olisivat halunneet harrastaa seksiä heidän kanssaan. Siitä heillä oli tullut epämukava olo ja he lähtivät asunnosta, kertoi juhlien järjestäjä kuulusteluissa.

Helsingin Sanomien 19. kesäkuuta 2022 julkaiseman artikkelin mukaan Rydman oli lähettänyt tyttöystävälleen Amanda Blickille viestin: ”Mulla on kaks alaikäistä tyttöä mukana. Saat itse arvioida, tykkäätkö niistä”, silmäniskuemojilla varustettuna. Rydman ei halunnut kommentoida viestiä HS:lle.

Blick kertoi HS:lle, että ajatuksena oli ollut seksin harrastaminen yhdessä, mutta hän tajusi nopeasti, etteivät tytöt olleet siihen halukkaita.”

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu