Yksi fasismin tunnusmerkki täyttyy orpopurralismissa ja sen löytää Aadolf Hitlerin Taisteluni-kirjasta

Yksi fasismin tunnusmerkki täyttyy orpopurralismissa ja se on asiantuntijuuden kiistäminen. Kun on ehdotettu sovittelijaa Orpon hallituksen ja ay-liikkeen välille, tehtävään ei sovi kukaan sellainen, joka on vasemmistolainen tai saattaa ajatella jossain kohdin vasemmistolaisesti.

Ehdotin blogissani Sixten Korkmania välittäjäksi, mutta hänet torjuttiin vasemmistolaisena. Se oli minulle yllätys, koska en ole mieltänyt Korkmania millään tavalla vasemmistolaiseksi.

Kun suuren kansanosan talousosaaminen mitätöidään poliittisista syistä, se tarkoittaa heidän totaalista sivuuttamistaan. Tarkoitus on, että jäljelle jää vain yksi totuus, jota edustaa Orpon hallitus.

Miksi se on niin tuttua? Venäjällä on yksi totuus ja kaikki äänet, jotka ovat tätä totuutta vastaan, mitätöidään.

Miten fasismi eteni 30-luvun Saksassa?

Lukiessani Adolf Hitlerin kirjaa Taisteluni, niin sen teemoista erottui selkeimmin, miten fasismin nousun esteenä olivat sosiaalidemokraatit ja kommunistit. Ay-liike oli Hitlerin silmätikku ja hän vihasi sitä syvästi. Sivu sivun jälkeen Hitler purkaa vasemmistovihaansa.

Tämän saman vihan tunnistaa jopa Uuden Suomen blogeista ja niiden kommenteista. Perussuomalaisessa vihassa ay-liikettä ja sosiaalidemokratiaa kohtaan on sama sanoitus kuin Hitlerin Taistelussa-kirjassa. Kokoomuslaisia ei enää juurikaan erota perussuomalaisista, kiitos Petteri Orpon johtajuuden.

Niin fasismi etenee.

Kuinka pitkä matka on saksalaisen teologin Martin Niemöller’in sanoittamaan valtioon?

”Ensin ne tulivat hakemaan sosialistit, enkä puhunut mitään, koska en ollut sosialisti.
Sitten ne tulivat hakemaan ammattiyhdistysaktiivit, enkä puhunut mitään, koska en ollut ammattiyhdistysaktiivi…”

Onko Orpon suuri unelma lakkojen kieltämiseksi laatia poikkeuslaki, jonka antamin valtuuksin noudetaan ay-aktiivit turvasäilöihin? Koska Suomi on pelastettava!

Kun Orpo on ideologisista lähtökohdistaan nostattanut ay-liikkeen hallituksensa sanelupolitiikkaa vastaan, niin onko taustalla tarkoituksellinen tai tahaton suomalaisen kristalliyön provosoiminen – kihlajaislahjana Riikka Purralle ja hänen ay-liikettä vihaaville kannattajilleen!

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu