Ylen sivulta Sanna Ukkolan blogi ihmisoikeustaistelija Halla-ahosta ja Työmies Putkosesta 

Sanna Ukkola kirjoittaa perussuomalaisesta viestinnästä, josta lainauksia lukemisen ymmärtämisen testaamiseksi:

”Matti Putkonen haluaa valjastaa viestimet perussuomalaista aatetta ylistäviksi puoluelehdiksi ja tv-kanaviksi. Linja on oikea. Avoin ja riippumaton lehdistö on niin last season!”

”Laajaa arvostusta niittävä perussuomalaisten Matti Putkonen on raivoissaan. Torstaina Matti Suuri Putkonen lähestyi mediaa avoimella myllykirjeellä.”

”Edellisaamuna Putkonen esiintyi Ylen aamutelevisiossa lämpimistä mediasuhteistaan tunnetun ihmisoikeustaistelijan Jussi Halla-ahon kanssa.”

”Putkonen on nyt saanut tarpeekseen valehtelevista ja vääristeleväistä toimittajista, tuosta kuolaavasta roskajoukosta, joka pilaa koko puolueen maineen. Putkosen mukaan puolueen uusi imagokampanja on niin sanottu Salpalinja: perussuomalaiset alkavat vetää toimittajia Julkisen sanan neuvostoon entistä hanakammin.”

”Ja tottahan Putkonen puhuu. Punavihreiden toimittajien ajojahti perussuomalaista puoluetta kohtaan on jatkunut jo vuosia. Nyt poliittiseen ajojahtiin ovat liittyneet näyttävästi myös parkkipirkot. Valehteleva roskajoukko ahdistelee persukansanedustajia eduskunnan käytävillä ja kysyy asioita, joita ei ole suotava kysyä. Toimittajat tarttuvat vääriin aiheisiin, kuten demokraattisesti valitun kansanedustajan virkamiesavustajan blogiteksteihin ja valtiomies Teuvo Hakkaraisen ulkoparlamentaariseen toimintaan, kun heidän tulisi toimia perussuomalaisten kirjureina ja ylistää puolueen politiikkaa.”

”Tämä kaikki on hieman hankalaa. Itse esimerkiksi käytin pari kertaa tässä blogitekstissä tautologian välttämiseksi sanaa persu. Sananvapaustaistelija James Hirvisaaren vaimo veti hiljattain lehden Julkisen sanan neuvostoon persu-sanan käytöstä. Kuitenkin monet puolueaktiivit käyttävät itsekin itsestään tuota sanaa.”

”Onneksi Putkonen on lupautunut kädestä pitäen ohjeistamaan toimittajia siitä, miten puolueesta saa ja pitää kirjoittaa. Suuressa viisaudessaan Matti Putkonen kutsuu nyt toimittajat puoluetoimistolle kuulemaan työmiehen ohjeita oikeanlaisesta uutisoinnista.”

 

Ylen aikojen jälkeen Ukkolan välit ovat viilentyneet entiseen työnantajaan. Ukkola on sodassa pekkatoverillisesti Yleä vastaan. Taustatukea antaa Iltalehti sekä yllättäen Helsingin Sanomat, mistä esimerkki linkistä.

Ehkä Ukkola on valittu hyökkäyssodan julkiseksi johtajaksi, jotta Yleä saataisiin kammettua ulos mediamarkkinoilta? Todelliset sotapäälliköt häärivät kulisseissa. Perussuomalaiset sotilaat julkisesti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu