Katsotaan peiliin ja lopetetaan koronahölmöily

Nyt on toinen koronavuosi menossa ja koronalle ei mahdeta mitään.

Rokotteita ei ole ja ne eivät anna kunnon suojaa. Syntyy uusia variaatioita, joihin taas pitää tehdä uusia rokotteita. Otsikoiden mukaan edes sairastaminen ei anna suojaa. Taistelua ei voi voittaa vaan se on taistelua tuulimyllyjä vastaan, mikä on jo hävitty

Pitäisi tunnustaa, että korona ei tapa nuoria, työikäisiä eikä edes terveitä vanhempiakaan. Nuorista kuolevat vain sellaiset, joilla on joku vastustuskykyä heikentävä perussairaus. Pitäisi tunnustaa, että korona jatkuu vuosia kunnes on käynyt läpi suurimman osan väestöstä.

Pitäisi lopettaa tämä hyödytön hölmöily ja antaa koronan levitä niihin, jotka eivät siihen kuole ja eivät taudista piittaa. Pitäisi suojata laitoshoidossa olevat vanhukset ja sairaat. Muiden osalta pitäisi poistaa kaikki rajoitukset ja palata normaaliin elämään. Pitäisi jättää jokaisen omaan harkintaan, miten itseään suojaa.

Nuoret jättävät noudattamatta yhä enemmän hölmöksi kokemiaan rajoituksia. Nuoret eivät halua menettää lisävuosia nuoruudestaan, johon kuuluu kaikkinainen kanssakäyminen ikäistensä kanssa. Nuorten kannalta katsoen korona on mahdollinen viikon kestävä vähän tavallista kiusallisempi flunssa.

Olivatko edelliset flunssat aasialaiset ja hongkongilaiset koronaa vaarallisempia? Aiemmin ei ollut testejä, matkustus ja tiedonvälitys eivät levittäneet flunssaa ja tietoa sairastuneista yhtä tehokkaasti kuin nykyisin. On hyvin mahdollista, että aikaisemmat flunssat tappoivat saman verran ihmisiä kenenkään huomaamatta. Kun tuolloin keuhkoahtaumatautia sairastava kuoli flunssaan, kirjattiin kuolinsyyksi keuhkoahtaumatauti, nykyisin syyksi kirjataan flunssa eli korona,

Vuosittain Suomessa kuolee noin 50.000 ihmistä. Koronaan on kuollut vuodessa vajaa 700 ihmistä, joista huonokuntoisuuden takia iso osa olisi kuollut muutenkin. Onko tämä muutaman sadan ihmisen kuolinuhka riittävä syy yhteiskunnan rampauttamiseksi vuosikausiksi?

TapioYli-Kovero
Sitoutumaton Hämeenlinna

Kansantaloustieteiljä, keksijä, yrittäjä. Oman tien kulkija. Kirjoitti 1987 omakustanteen "Keisarin uudet aattet", jossa ennusti, että tuolloinen kovan markan politiikka johtaa suureen devalvaatioon ja 300.000 hengen työttömyyteen, mikä myös toteutui. Ennakoin myös, että Neuvostoliitto siirtyy kapitalismiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu