Koronaan kuollut 21 henkilöä 12.6.-8.10.2020 – onko se tämän hysterian arvoista

Tänään 9.10.2020 koronaan oli kuollut 346 henkilöä. Kuolleita oli 12.6.2020 mennessä 325. Erotus 21 kuollutta.

Ohessa kuolleisuuskäyrä koko koronan ajalta.

https://www.google.com/search?q=koronakuolemat+12.6.&rlz=1C1GCEA_enFI916FI916&oq=&aqs=chrome.0.69i59i450l4.8687263j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Siitä näkyy, että koronakuolleisuus käytännössä lakkasi kesän alussa, minkä jälkeen päivittäinen kuolleisuus on ollut  0,178 ja viikottainen kuolleisuus on ollut 1,25 henkeä viikossa. Tavallinen flunssakin tappaa enemmän.

Herää kysymys kenen intressissä on lietsoa hysteriaa taudista, joka ei käytännössä tapa ja on muutenkin suhteellisen vaaraton lukuunottamatta riskiryhmäläisiä, joista suuri osa menehtyi alkuvuonna, jolloin koronan annettiin mellastaa vanhainkodeissa.

Koronan vaarattomuuden salaamiseksi ja ruutuajan maksimoimiseksi on koko ajan höpötetty tartunnoista ja altistumisista ja salattu kuolleiden ikäjakauma erityisesti sen suhteen, mitä perussairauksia heillä on ollut. Näistä tiedoista olisi itsekukin voinut päätellä ikänsä ja perussairauksiensa suhteen oman riskinsä.

Koronan vaarattomuutta yritetään peittää hysterisoimalla koronan jälkitauteja. Aina löytyy yksilöitä, jotka jollain varjolla etsiytyvät iltapäivälehtien palstoille kertomaan erityisen pahoista jälkiseurauksista. Ilman tilastollista tietoa nämä voidaan jättää omaan arvoonsa.

Kuolleisuuskäyrästä ei mitenkään voi päätellä, että uusi kuolleisuusaalto olisi puhkeamassa. Kaikki rajoitukset pitäisi poistaa tarpeettonina koronaa pahempien yhteiskunnallisten vaurioiden välttämiseksi.

 

 

TapioYli-Kovero

Kansantaloustieteiljä, keksijä, yrittäjä. Oman tien kulkija. Kirjoitti 1987 omakustanteen "Keisarin uudet aattet", jossa ennusti, että tuolloinen kovan markan politiikka johtaa suureen devalvaatioon ja 300.000 hengen työttömyyteen, mikä myös toteutui. Ennakoin myös, että Neuvostoliitto siirtyy kapitalismiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu