Koronantorjunta on ollut hölmöläisten hommaa

Sadussa hölmöläiset pidensivät peittoa leikkaamalla alapäästä ja ompelemalla leike yläpäähän. Hallituksen toiminta opposition tuella on ollut verrattavissa hölmöläisten toimintaan, jossa keskitytään triviaaliasioihin, maskeihin, vaikuttavuuslukuihin ja muihin epäoleellisiin seikkoihin.

Koronantorjunnassa ei ole ymmärretty sen merkitystä, että suuri (n?) osa tartunnoista on oireettomia. Jos kaikki saisivat oireita, niin torjunta voisi onnistua. Tällöin parin viikon sisään kaikki oirehtisivat ja tervehtyisivät. Tämän jälkeen rajat kiinni ja korona olisi voitettu.

Nyt on todettavissa, että torjunta ei onnistu. On koettu ensimmäinen kierros loputtomassa kiertokulussa. Kesällä korona näytti oleva hallinnassa ja rajoituksia alettiin purkaa sallimalla suurempia väenkokouksia. Tämän seurauksena syntyi paikallisia tartuntapesäkkeitä ja vaikuttavuusluvut moninkertaistuivat.

Nyt ollaan menossa toiseen rundiin. Väenkokoukset kielletään, taloutta kurjistetaan yhä enemmän. Näillä toimenpiteillä saataneen korona näennäisesti kuriin, minkä jälkeen rajoituksia taas lievennetään. Koska oireetonta koronaa ei saada hävitettyä, niin taas löytyy uusia pesäkkeitä. Rajoituksia taas kiristetään…………

Koronatorjunta on nyt ollut virologien ja akkamaisten päätöksentekijöiden harteilla. On hoettu ”terveys edellä”. Kun ei ole ymmärretty, että oireetonta tautia ei voi hävittää, on tuhottu maan talous.

Nyt viimeistään on myönnettävä, että koronaa ei voi hävittää. Koko väestöä koskeviin testeihin ja rokotteisiin ei ole varaa.

Tilastojen perusteella on yksikäsitteisesti todettavissa, että korona on työikäiselle väestölle käytännössä vaaraton tauti. Pieni osa tartunnan saaneista kokee parin viikon, joskus kiusallisenkin flunssan. Harvojen kuolleiden osalta ei ole annettu tietoa siitä, mitä perussairauksia kuolleilla on ollut. Näyttäisi siltä, että iäkkäät vanhuksetkin selviävät koronasta, jos heillä ei ole vaikeita perussairauksia kuten keuhkoahtaumatautia.

Maan pelastamiseksi kaikki yleiset rajoitukset on poistettava. Vanhusten ja muiden riskiryhmäläisten osalta rajoituksia voidaan jatkaa. On julkaistava ikäryhmittäin ja perussairauksittain kuolinsyytilastot, jotta itse kukin voi arvioida riskinsä ja oman suojautumistasonsa.

TapioYli-Kovero

Kansantaloustieteiljä, keksijä, yrittäjä. Oman tien kulkija. Kirjoitti 1987 omakustanteen "Keisarin uudet aattet", jossa ennusti, että tuolloinen kovan markan politiikka johtaa suureen devalvaatioon ja 300.000 hengen työttömyyteen, mikä myös toteutui. Ennakoin myös, että Neuvostoliitto siirtyy kapitalismiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu