Koronarajoitukset voi lopettaa

CNN:n mukaan USA:n tartuntatautikeskus CDC:n data osoittaa, että Yhdysvaltojen 164 miljoonasta rokotetusta ihmisestä alle 0,001 prosenttia eli noin 1 500 ihmistä on kuollut koronaviruksen vuoksi. Täyden rokoteannoksen saaneista 99,99 prosenttia ihmisistä on välttänyt koronaviruksen vuoksi sairaalaan joutumisen tai kuoleman.

Näistä alle 0,001 prosenttia eli noin 1 500 ihmistä kuoli koronaviruksen läpäisyinfektion vuoksi ja alle 0,005 prosenttia eli noin 7 100 ihmistä joutui sairaalaan koronan vuoksi. Tartuntatautikeskus on toukokuusta lähtien keskittynyt tutkimaan sairaalahoidossa olevia ja kuolemantapauksia täysin rokotettujen keskuudessa. CDC:n mukaan tautitapauksissa tai rokotteen ominaispiirteissä ei ole havaittu poikkeavia malleja niiden keskuudessa, jotka ovat saaneet taudin rokotteesta huolimatta.

Tilasto osoittaa, että rokotetut eivät kuole koronaan eli rokotetuille korona on vaarattomampi kuin kausi-influenssa. Kuolleisuusluvut kertovat rokottamattomien kuolemista.

Nyt, kun rokotteiden saatavuus ei ole enää ongelma, niin rokottamattomien suurempi kuolleisuus on heidän itsensä syy ja siksi on tarpeetonta ylläpitää rajoituksia sellaisten ihmisten takia, jotka eivät halua ottaa rokotetta. Nyt tosiasiallinen tilanne on se, että rokotuksista kieltäytyvä vähemmistö pitää vankinaan muuta yhteiskuntaa.

Koululaisten rokotusten aloittaminen ei puolla maskipakkoa. Kouluikäiset eivät ole kuolleet, vaikka heillä ei  ole ollut maskeja. Heidän rokottamisensa varmistaa vain sen, ettei tule tartuntoja.

Ym. yhdysvaltalaisten tilastojen mukaan rokotetuista vain 0,005 prosenttia joutui sairaalaan koronan takia. Rajoitusten poistaminen lisää vain rokottamattomien tartuntoja, mikä puolestaan  on heidän oma valintansa ja siten ei voi olla peruste muuhun väestöön kohdoistuville turhille rajoituksille.

Kaikki koronasta johtuvat rajoitukset pitäisi poistaa. Rokotuksesta kieltäytyvät voivat edelleen pitää maskia ja etäisyyttä. Maskihan olisi hyvä merkki muille, että henkilö ei ole rokotettu ja mahdollinen tartuntalähde.

 

+3
TapioYli-Kovero
Sitoutumaton Hämeenlinna

Kansantaloustieteiljä, keksijä, yrittäjä.
Oman tien kulkija. Kirjoitti 1987 omakustanteen "Keisarin uudet aattet", jossa ennusti, että tuolloinen kovan markan politiikka johtaa suureen devalvaatioon ja 300.000 hengen työttömyyteen, mikä myös toteutui. Ennakoin myös, että Neuvostoliitto siirtyy kapitalismiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu