Putinin lopullinen tavoite

Myös Putin tietää, ettei demokratiasta johtuen Nato koskaan pysty aloittamaan sotaa Venäjää vastaan.

Putin tietää myös, että Ukrainan tilanne ja siitä johtuvat pakoitteet eivät muutu, ellei jotain radikaalia tapahdu.

Putin tietää myös, ettei Venäjällä ole varaa hyökätä Ukrainaan.

Putinin tavoitteena on ratkaista Ukrainan tilanne liittämällä miehitetyt alueet Venäjään. Tämä tapahtuu pelottelemalla sodan uhkalla, kunnes lännen hermo pettää.

Lopputuloksena on miehitettyjen alueiden liittäminen Ukrainaan ja pakotteiden lopettaminen. Vastineeksi Venäjä sitoutuu Ukrainan itsenäisyyteen ja jonkinlaiseen joukkojen vetäytymiseen raja-alueilta. Lisäksi saatetaan sopia Venäjän vetäytymisestä muilta entisen Neuvostoliiton alueilta.

Tämä ratkaisu on molemmin puolin hyväksyttävä.

Putin saa Ukrainan miehitetyt alueet Venäjälle ja talouspakotteet poistetuksi. Kansa on tyytyväinen. Länsi puolestaan saa rauhan rajoille.

Ukraina puolestaan joutuu nielemään ylpytensä ja menettää nimellisesti sille kuuluvat alueet eli tosiasiallisesti ei mitään nykytilaan verrattuna. Ukraina saavuttaa rauhan rajoillensa ja mahdollisesti Naton jäsenyyden.

Täälaisella järjestelyllä kumpikin säilyttää kasvonsa.

TapioYli-Kovero
Sitoutumaton Hämeenlinna

Kansantaloustieteiljä, keksijä, yrittäjä.
Oman tien kulkija. Kirjoitti 1987 omakustanteen "Keisarin uudet aattet", jossa ennusti, että tuolloinen kovan markan politiikka johtaa suureen devalvaatioon ja 300.000 hengen työttömyyteen, mikä myös toteutui. Ennakoin myös, että Neuvostoliitto siirtyy kapitalismiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu