Ukrainan taistelupanssarit eivät vaaranna lähettäjien puolustuskykyä

Taistelupanssarien lähettämistä vetkutellaan oman puolustuskyvyn säilyttämiseen
vetoamalla. Tällä tekosyyllä halutaan peittää oma saamattomuus ja rohkeuden puute.

Julkisessa keskustelussa on visusti jätetty kertomatta se, että ollaan aivan eri tilanteessa kuin ennen Venäjän hyökkäystä. Jos oletetaan, että Lännen puolustuskyky oli tuolloin riittävä, niin nyt Lännen puolustuskyky on ylivertainen.

Venäjä on menettänyt yli 2000 panssaria, joiden taistelukyky on osoittautunut surkeaksi. Mitä Lännen täytyy pelätä, jos Venäjän panssarit eivät selviydy edes Ukrainasta eivätkä varsinkaan pysty hyökkäyssotaan.

Lisäksi lahjustaloudesta ja pakotteista kärsivä Venäjän teollisuus on vuosikausiin kykenemätön valmistamaan menetyksiä korvaavia panssareita.

Nämä tosiasiat huomioon ottaen Ukrainalle voidaan antaa lähes rajattomasti panssareita ilman, että puolustuskyky heikkenee. Euroopassa on noin 2000 Leopardia.
Puolustuskykyä oleellisesti heikentämättä niistä voisi antaa puolet Ukrainalle ja saada sota loppumaan.

TapioYli-Kovero
Sitoutumaton Hämeenlinna

Kansantaloustieteiljä, keksijä, yrittäjä.
Oman tien kulkija. Kirjoitti 1987 omakustanteen "Keisarin uudet aattet", jossa ennusti, että tuolloinen kovan markan politiikka johtaa suureen devalvaatioon ja 300.000 hengen työttömyyteen, mikä myös toteutui. Ennakoin myös, että Neuvostoliitto siirtyy kapitalismiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu