Mittausvirhe IV

Aiemmassa tiedettä ja lääketiedettä käsitelleessä kirjoituksessani Mittausvirhe III peräänkuulutan tutkimusta epäilyksilleni, joita mielessäni aiheuttaa nykyinen korona-epidemia. Epäilyni syntyy lukeneena ihmisenä, joka tietää suomalaisten sairastaneen runsaasti sukupuolitauteja aiemminkin ja erityisesti kaupungistumisen yleistymisen aikaan noin sata vuotta sitten. Yleinen moraalin puute maassamme aiheutti heikkoa elämäntaidon osaamista. Oppineet aikuiset ihmiset olivat usein tietämättömiä tuolloin asioista, jotka nykyisinä ihmisinä tiedämme. Ihminen ei ole pelkästään henkiolento, vaan ihmisen ruumis on biologinen ihminen, biologinen nisäkäs.

Ihmisen lisääntymiselimet ovat herkät ja haavoittuvaiset. Sen vuoksi lakikin suojaa alaikäisiä seksiltä ja seksuaaliselta toiminnalta, seksiä ei alaikäisen eikä lapsen kanssa pidä harjoittaa. Liian varhainen seksin harjoittaminen ja monen kumppanin tuottama ruumiin vamma aiheuttaa lapsettomuutta aikuisena. Arvelen lasten joutuvan seksuaalisuuden kohteeksi tietämättään. Tästä on viitteenä muun muassa vanhempien naisten melko yleiset lonkkavaivat ja lonkkaleikkaukset nykyään. Jos ranka on kasvuiässä joutunut rusikoiduksi seksillä (raiskatuksi), luiden kiinnittymät eivät ehkä ole kehittyneet terveen, koskemattoman ihmisen tapaan. Nyt ihmisen elinikä kuitenkin on pidentynyt, joten lonkkavaivoja esiintyy oireena lapsena koetusta laiminlyönnistä ja hylkäyksistä. Lapsen joutuminen seksuaalisen toiminnan kohteeksi on aina hylkäys ja laiminlyönti hänestä vastuussa olevien aikuisten taholta.

Kylä tarvitaan kasvattamaan lapsi. Suomalainen kylä on Suomi. Meillä ei saa olla lapsia kohtaan vääränlaista käytöstä, seksuaalisuutta.

Suomessa vanhemmat joutuvat työssäkäyntinsä vuoksi jättämään lapsensa moniksi tunneiksi päivän mittaan ja yötyössä käyvät jopa yöllä lasten hoitamiseen erikoistunteen henkilöstön ja myöhemmin koulun huomaan. Näiden kasvattajien tulee olla luotettavia ihmisiä, joiden vanhempien sijaan pitää suojella lapsia tuolloin seksuaaliselta käytökseltä. Vanhempien tulee tietää, että kristillisessä elämäntavassa seksuaalista kanssakäymistä on vasta niiden ihmisten kesken, jotka aikuisina keskenään avioituvat. Tämä on eurooppalaiseen sivistysperinteeseen mukaan otetun Suomenkin elämäntapa heidän entisestä pakanaelämästään huolimatta. Kirkon tehtävänä on kasvattaa suomalaisista yksiavioisuutta kannattavia ihmisiä, jotka huolehtivat toisistaan lähimmäisen rakkauden periaatteella, kuten myös Raamatussa neuvotaan monin tarinoin ja esimerkein.

Järkytyin tänään paikallislehti Länsiväylän yleisökirjoitusjutusta, jossa edelleen suositellaan ns. hpv-rokotetta koululaisille. Koululaiset eivät tarvitse tuollaisia rokotteita, jos he saavat elää seksivapaasti kuten lasten kuuluu. Ihmislaji ei ole sukupuolineutraali, vaan siinä on lapsina pojat ja tytöt, joiden kuuluu saada kasvaa lapsuutensa suojattuina ihmisinä. Heihin ei tartu tuossa Länsiväylässä mainitut taudit, jos he saavat viettää lapsuutensa lapsina. Genitaaliyhteyttä ei pidä olla toiseen ihmiseen ennen kuin he puolisoina astuvat alttarille vihkiytyäkseen aviopuolisoiksi. Tämä sääntö pitää kansalaiset terveenä.

Koronainfluenssa peittää alleen keliakiasukupuolitaudin, joka aiheutuu sodomiasta. Suomalaisten kuuluu luopua sodomiasta, jota on kaikki muu seksuaalisuus paitsi normaali aikuisen miehen ja naisen välinen yhdyntä avioliitossa. Toivottavasti medikalisaation suosiminen ei enää ole niin vahvaa Suomessa, että taloudelliset pyrkimykset lääketieteessä estäisivät oikeanlaisen neuvonnan terveydenhuollossa.

Länsiväylä-lehden yleisökirjoitus, jossa suositellaan koululaisten rokottamista sukupuolitauteja vastaan.
Länsiväylä-lehti 13.2.2021 Valokuva: Tarja Kaltiomaa

Yllä on kuva Länsiväylä-lehden artikkelista, jossa suositellaan koululaisten rokottamista sukupuolitauteja vastaan. Yllä olevassa Mittausvirhe IV -kirjoituksessa suosittelen, että koululaisilla ei ole sukupuolielämää ennen avioliittoaan rakkaan puolison kanssa. Seksuaalisuus ei kuulu lapsille eikä alaikäisille, joten he eivät tuollaisia rokotuksia pidä tarvita.

Tässä aiempi asiaa koskeva kirjoitus Mittausvirhe III

Mittausvirhe III | Uusi Suomi Puheenvuoro

 

+2
TarjaKaltiomaa
Espoo

Kirjailija, filosofi, runoilija, valokuvaaja: aiheena Kristillinen filosofia. Kirjoittelen omalle verkkosivustolleni Tyhjäpaperi ( http://www.kolumbus.fi/tyhjapaperi ) kristillisyydestä nimenomaan filosofiana, ei uskontona. Kuulun evankelis-luterilaiseen seurakuntaan ja vaikutan seurakunnassa tavallisena seurakuntalaisena. Olen puolueisiin sitoutumaton, monipuoluediggari, seuraan politiikkaa ja yhteiskunnallista keskustelua maltillisesti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu