Ravintolatko pidetään suljettuina? Tärkeämpi keino olisi käyttäytymisneuvonta

Pyykkinarukirjeitä elikkä blogikirjoituksia.

PYYKKINARUKIRJEEKSI SÄHKÖPOSTIA

Kansalaiset näyttävät olevan neuvottomia nykyisen influenssa-aallon kourissa. Lähetin eilen sähköpostia muutamille maan johdon edustajille ja jaan viestin pyykkinarukirjeenä eli to whom it may concern -statuksella, kuten sähköpostissa olin kirjoittanut. Tuo koronalla kansan ja kansalaisten kyykyttämisen pitää loppua. Ihmisillä on oikeus myös sairastaa ja myös kuolla luonnollinen kuolemansa. Hallintojärjestelmän edustajien kuuluu palauttaa normaali ihmiskunnan järjestys Suomeen. Vessat taas erikseen miehille ja naisille. Pylly vasten pyllyä pump pump. Seksuaalisuus kuuluu vain aikuisten kesken – normaalisti vain avioliittoon! Miksi typeriä akkoja talutetaan alttarin ääreen, jos ei olisi kysymys silloin nussimisesta luvallaan. Mitään muuta lupaa ei ole!!!! Järjestäytynyt yhteiskunta sentään. Toki aikuisten ihmisten keskenään tulee ymmärtää, mitä tekevät toistensa kanssa.

Ystävällisesti tervehtien,

Tarja Kaltiomaa, kirjailija

ps. myös valokuvaaja

Katsoin juuri elokuvan Sodan kukkaset. Sivistys, uskonto, uskollisuus olivat siinä vastakkain typeryyden ja sodan kanssa.

 

Arvoisat Suomen hallintojärjestelmän edustajat ja kansan palvelijat,

 

korona-flunssa-aalto taitaa melko monia suomalaisia nykyään valvottaa. Minuakin huolestuttaa moni asia, enkä halua näitä huolia yksin kantaa. Jaettu huoli on pienempi huoli.

 

Kun toistuvasti puhutaan ravintoloiden sulkemistarpeesta ja ravintoloiden aukiolon rajoittamisesta, pitää tarkistaa, ettei ravintoloihin ja muihin julkisiin rakennuksiin ole annettu enenemässä määrin rakentaa niin sanottuja yhteis- eli unisex-vessoja. Jos on, epäilen tällaista hygienian kannalta väärää järjestelyä yhdeksi tautien levittämissyyksi.

 

Miehellä ja naisella on erilainen toalettikäyttäytyminen, joten mahdollisimman hyvää hygieniaa ei voida taata yhteisvessojen osalta!

 

Aikoinaan eräänlaisesta uhmasta arkkitehtuurissa ja myös amerikkalaisten televisiosarjojen (vrt. Ally McBeal yms.) syistä Suomeenkin, jossa on melko hyvä hygieniataso, alettiin tuottaa yhteisvessoja. Tämä osoittautuu nyt siis vääräksi päätökseksi. Yhteisvessat pitää palauttaa erillisiksi naisten ja miesten vessoiksi!

 

Olen yrittänyt teille hallitusvastaaville ja muista maan asioista päättäville kertoa, että influenssan pitää antaa kansalaisten sairastaa, koska biologinen olemus tarvitsee luonnon tuottaman levon. Ihmiset eivät ole robotteja ja tarvitsevat lepoa ja palautumista työn rasituksista ja muusta elämän rasituksista. Normaaleja sairastumisia ei pidä estää. Nykyiset korona-uutiset eivät kerro kuolleisuudesta, joka on pysynyt normaalina noin 52.000 henkilöä vuodessa -tasolla. Vaan ne kertovat sairastumisista, joita hallituksen ei kuulu estää, ja sairastumisia on normaalikausi-influenssan verran vuodessa nyttenkin.

 

Se miksi, ihmiset luultavasti sairastavat tavallista vakavammin, johtuu, kuten koronan alussa sanottiin, ihmisen perussairauksista ja normaalista vanhuudesta. Onko tutkittu, että ihmiset kuuluu neuvoa oikein. Ihmislajissa ei kuulu olla monta ns. seksuaalikumppania ja myös oraaliseksi on terveydelle usein kohtalokkaan vaarallista. Siitä on seurauksena suolistosairaus ja sukupuolitauti keliakia, joka luultavasti on noussut melko laajasti sairastettuna esille koronan myötä. Laajasti, koska gluteeniallergisille on perustettu omia kahviloitakin, eikä kahviloita perusteta ilman kannattavuuslaskelmia. Keliakia-sukupuolitautia sairastavat olivat menettäneet kyvyn kestää kaikkia leipä- eli viljatuotteita. Ja myös flunssa-aaltoja.

 

Mielestäni ravintoloiden ja yrittäjien toimintaa ei pidä nykyisessä määrin estää, vaan tärkeintä olisi saada kansalaisille sellaista neuvontaa, joka perustuu tieteelliseen tutkimukseen, jossa suolistosairaus keliakian, gluteenittoman ruokavalion ja oraaliseksin välinen yhteys todetaan ja ihmisiä kehotetaan olemaan ryhtymästä oraaliseksiin kenenkään kanssa ei edes puolison kanssa ja muiden kansalaisten keskinäistä seksuaalikäyttäytymistä kehotetaan välttämään vaarallisten tautien leviämisen estämiseksi. Influenssa ei ole vaarallinen, mutta sukupuolitaudit ovat!

 

Suomen Valtiojärjestys taitaa sanoa, että hallituksen ei pitäisi osallistua epidemialuonteisten kulkutautien hallintaan, vaan vain terveysviranomaisten.

 

Ystävällisin terveisin,

Tarja Kaltiomaa

 

vp.

——————————————————————————-

Tarja Kaltiomaa, kirjailija, filosofi, runoilija, valokuvaaja

Kristillisen filosofian kirjoitukset saamassa pahvikannet, pohdiskelee nykykristillisyyttä

Puhelin 044-0616010

Sähköposti: tarja.kaltiomaa@kolumbus.fi

Verkkosivusto: http://www.kolumbus.fi/tyhjapaperi

Tmi Tyhjäpaperi Copyright Tarja Kaltiomaa

Lisätietoja Espoon Kirjailijat ry kirjailijasivu: https://www.espoonkirjailijat.fi/

Blogipalsta Uusi Suomi -verkkolehden Vapaavuoro ja Puheenvuoro -palstoilla. Tärkeät aiheet myös blogikirjoituksiksi eli pyykkinarukirjeiksi. Pyykkinarukirje on käsite, jossa kirje on kaikkien nähtävillä eli to whom it may concern.

Edellisiä blogikirjoituksiani Puheenvuoro-palstalla ovat mm. : Mittausvirhe V, Otsikkobattle 17.12.2021, Konsultaatio ja voitelu – Pankit palveluksessa IV, Muumit karkuteillä, trollit hyppivät seinille, Rahan olemus – Pankit palveluksessa III

Hyvää vuodenvaihdetta lukijoille: Onnellinen Uusi Vuosi Rauhallisesti vastaan – ihan pian – etähaleja!

 

 

0
TarjaKaltiomaa
Espoo

Kirjailija, filosofi, runoilija, valokuvaaja: aiheena Kristillinen filosofia. Kirjoittelen omalle verkkosivustolleni Tyhjäpaperi ( http://www.kolumbus.fi/tyhjapaperi ) kristillisyydestä nimenomaan filosofiana, ei uskontona. Kuulun evankelis-luterilaiseen seurakuntaan ja vaikutan seurakunnassa tavallisena seurakuntalaisena. Olen puolueisiin sitoutumaton, monipuoluediggari, seuraan politiikkaa ja yhteiskunnallista keskustelua maltillisesti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu